2777
2789
عنوان

جشن عقد

185 بازدید | 26 پست

کسایی که تجربه دارین میشه کمکم کنینن خواهش میکنم🧡

من میخوام یه جوری قضیه رو مدیریت کنم که صبح بریم محضر عقد کنیم بعدش آتلیه بعدش هم بریم تالار جشن عقد ، نمیدونم کارم درسته یا نه ، آخه بقیه تو فامیل بین عقد محضری با جشن عقدشون فاصله بود که من اصلا دوست نداشتم انگار دیگه اون جذابیت تازه عروس دوماد نبود این وسط... بعد تازه شرایط هم نداریم یه حاله ها و عمو ها و اینا شام بدیم .. چون عروسی هم میخوایم زود بگیریم گفتیم شام و اون موقع بدیم و فقط فردای عقد به خانواده همسرم یعنی برادر و مادرش و اینا شام بدیم ... کارم اشتباهه به نظرتون ؟ میشه راهنمایی م کنین خیلی درگیره ذهنم.... و اینکه جشن عقد و چه ساعتی بگیرم شب باشه یا روز؟ 😔 

من تو کرونا بود ۳ ماه بعد جشن گرفتیم 😐🤣راضی بودم

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه مشکل نداره منم همینطور بود

یعنی بد نمیشه ؟عقد و جشن عقد پشت هم خوبه؟😔 خدایی دوست ندارم الکی به فامیلای مفت خورمون شام بدیم صبح بیان محضر ، شبم تالار

یعنی بد نمیشه ؟عقد و جشن عقد پشت هم خوبه؟😔 خدایی دوست ندارم الکی به فامیلای مفت خورمون شام بدیم صبح ...

من محضر ساعت ۲بود بعدش تالار شام به کسی ندادیم ساعت ۷هم مهمونا رفتن خونه هاشون

یه روزخوب می یاد...
من محضر ساعت ۲بود بعدش تالار شام به کسی ندادیم ساعت ۷هم مهمونا رفتن خونه هاشون

هیچکی دنبالتون نیومد خونتون؟ آخه ما مستاجریم سخته مهمونا بیان خونه ، فامیلا خیلی زیادن، سر دخترخالم همه فامیلا شام موندن خونه عروس😑

بعد عقد محضری چیکار کردین؟ رفتین خونه جشن گرفتین؟

جشن نامزدی 

بعدم توخونه 

و تالار 

یکبارم خونه مادرشوهرم 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
جشن نامزدی  بعدم توخونه  و تالار  یکبارم خونه مادرشوهرم

عزیزم غیر اینکه دوست ندارم به فامیلا شام بدیم، من اصلا رقص بلد نیستم😑😂 گفتم سر و ته جشن یدونه باشه اونم تو تالار که پیراهن تنم باشه با گل برقصم، وگرنه خونه خجالت میکشممم😑