2777
2789
عنوان

مشکل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6739 بازدید | 184 پست
والا تا حالا ندیده بودم یه آقایی بگه جوراب از این مدلی ها باش ،تعجب کردم منم خنگم پرسیدم 🙈😂

شاید تیپ و استایلت خیلی خانومانه نیست و کمی اسپرته و ایشون بیشتر تیپ و استایل خانومانه که مختص خانوماست دوسداره و اینو بیشتر میپسنده بخاطر همین به اینا دقیقا اشاره کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر جذاب نوشتید من تاحالا ابادان نرفتم ولی فکر میکنم خیلی ادمای دوسداشتنی هستن با لهجه شیرین

ولک ایرانی باشی ازبرزیل کشورت نیومده باشی اصلا حرفشم نزن الان که فعلا شدیدا اینجا داره برف خاکی میاد ولی انشاءالله زمستون بیا خیلی بهت خوش میگذره عینی اهلا وسهلا 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ولک ایرانی باشی ازبرزیل کشورت نیومده باشی اصلا حرفشم نزن الان که فعلا شدیدا اینجا داره برف خاکی میاد ...

🤣🤣 واقعا کم سعادت بودم خیلی دوسدارم بیام خصوصا با اهالی اونجا هم صحبت بشم و کیف کنم ، کاش بشه زمستون بیام قطعا خوش میگذره🌹💓

🤣🤣 واقعا کم سعادت بودم خیلی دوسدارم بیام خصوصا با اهالی اونجا هم صحبت بشم و کیف کنم ، کا ...

ها ولک بیا ابادان فلافل فروشی بندری خیابون امیری پارک معلم روستاهامون گسبه منیوحی زیارتگاه مونم سیدعباس ۰ لین یک بازارکویتی ها ادویه فروشی  جلالی ها و۰۰۰ بیایی خسته نمیشی توش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من به خواهرهای دوقلوی شبیه این حس رو دارم

چه حسی داری به کی داری 

حتما، مرسی عزیزم 🌹

خواهش گلم هروقت اومدی قدمت روچشم 🌹🌹