2777
2789
عنوان

مشکل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6751 بازدید | 184 پست

ببخشید اینو برای خانمهای مذهبی و اسلامی میگم که خودم تاحدودی رعایت میکنم

اسلام گفته آنقدر نطافت و تمیزی رو رعایت کنید و همیشه بوی عطر و ادکلن بدید تا اگر کسی رد شد و بوی عطر داد همه تعجب نکن

استفاده از عطر و ادکلن خیلی توصیه شده همه باید استفاده کنن

اون که ملائک لعنت خانمی میکنن که عطر زده برای دوران جاهلیت اعراب بود که همه بوی کثافت میدادن ولی ی خانم که عطر میزد مردها رو جذب میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوستان خوش خیالی که میگن انحراف نیست برن گوگل کنن لیست انحرافات جنسی تو ویکی پدیا بخونن و آشنا ب ...

گوگل دنیا بی در پیکیریه بزن سردرد دارم نشونه چیه تهش میگی امکان تومور و مرگتون حتمیه😂😂

فک کنم این اقا روزی حداقل 500تا خانمو ارضا بکنه

ارضا چه ربطی به تحریک داره؟؟؟

یه وقتایی با یه چیزایی ممکنه آدما یکم تحریک بشن ولی به این معنی نیست که قراره برن دنبال اون طرف و باهاش رابطه جنسی برقرار کنن

مطمئن باش برقراری رابطه جنسی یه چیر کاملااااا ارادی و با کنترل هست چه زن چه مرد 

ولی اینکه یه چیزایی یکم باعث برانگیختگی بشه ممکنه پیش بیاد که تازه اونم ۹۰ درصد به خود طرف بستگی داره که اجازه بده ذهنش بره اون طرفا یا نه 

خوشوقتم از هم وطن جنوبی اونم آبادانی خیلی خوشم میاد

عینی ممنون تشکر شما لطف دارید🌹🌹

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

گوگل دنیا بی در پیکیریه بزن سردرد دارم نشونه چیه تهش میگی امکان تومور و مرگتون حتمیه😂😂

دوست عزیز ویکی پدیا رو خوندی تو جملم؟ لیست رو چی؟ 

فرهنگ همیشه غالب میشه بر زور و ستم و قلدری
ارضا چه ربطی به تحریک داره؟؟؟ یه وقتایی با یه چیزایی ممکنه آدما یکم تحریک بشن ولی به این معنی نیست ...

عزیزم شما یکم درمورد این قضیه مطالعه کن درمورد انحرافات جنسی همینک یک شخص توی خیابون با یسری چیزای خیلی عادی تحریک بشه بهش میگن انحرافات جنسی همون

🤣🤣🤣🤣خرج میذاره رودستت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم