2777
2789
عنوان

مشکل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6740 بازدید | 184 پست
من تاحدی نزدیک نمیشم ک بودی ادکلنو حس حس بکنم  تحریک ک نه ولی خب خوشم میاد و جذابیت داره

حتی خیلی خانوما هستن با ادکلن تلخ اقایون تحریک میشن و.. دوست من همینجوری بود دلش میرف برا طرف😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فتیش حجاب یعنی آقایونی که با دیدن خانمای محجبه و چیزایی مثل چادر و مانتو و مقنعه و... تحریک میشن نه ...

اهان ،اتفاقا پرسیدم گفتن بعد ازدواج مشکلی ندارن فقط الان سر قرار چون رابطه ای نیس اینو دوست داره همین .من بیشعور گفتم تحریک میشی اینجوری اونو گفت آره 😂😂مقصر منم 

من تاحدی نزدیک نمیشم ک بودی ادکلنو حس حس بکنم  تحریک ک نه ولی خب خوشم میاد و جذابیت داره

عزیزم جذابیت و تحریک شدن فرقش زمین تا اسمونه تحریک جنسی ینی بخوای با اون فرد وارد رابط ی جنسی بشی جذابیت ینی ازش خوشت اومده زیبا وجذاب  بنظر میرسه

والا همسر من میگ لباس خواب سفید بپوش مثلا قبل رابط رژ جیغ بزن ولی نگفته جوراب نازک بپوش 

خب همه اقایون ک مث هم تحریک نمیشن همسر شما با لباس سفید رژ قرمز تحریک میشه ولی درعوض این اقا اصلا رژ قرمز براش جذابیت نذاره بلکه کفش پاشنه دار ساپورت جذابیت دارع براش همه ک مث هم نیستن

عزیزم شما خودتم غیرعادی برخورد کردیا چرا باید ازش میپرسیدی جوراب تحریکت میکنه

والا تا حالا ندیده بودم یه آقایی بگه جوراب از این مدلی ها باش ،تعجب کردم منم خنگم پرسیدم 🙈😂

عزیزم  ب نظرم این خانوما دارن بززگش میگنن الان از تک تکشون بپرسی میگن مثلا همسز ما بالباس قرمز تحریک میشه یا مثلا با موها باز بیشتر خوشش میاد و هزار سلیقع دگ این خاستگار شناهم سلیقش اینه و باایا بیشتر ب اوج میرسه ن فتیشه ن مریض جنسی فقط براش بیشتر جذابیت داره

عزیزم جذابیت و تحریک شدن فرقش زمین تا اسمونه تحریک جنسی ینی بخوای با اون فرد وارد رابط ی جنسی بشی جذ ...

درسته 

خیلی وقتا ریشه خیلی از اختلافات فکری ناشی از مشخص نبودن تعریف دقیق مفاهیمه الان تعریفی ک من از تحریک داشتم با تعریف شما متفاوت بود

💜💍¹⁵⁵