2777
2789

سلام . میشه عکس پام رو بذارم ببينيد اگه کسی چیزی میدونه بگه. نمیدونم لیزرش کنم یا نه. خیلی موهای رون پام رو مخمه. با تیغ که زود درمیاد و ناجور میشه. اپلاسیون هم آرایشگاه محلمون اینجوریه که کل هزینه اپلاسیون تمام بدن رو میگیره حتی اگه فقط یه ناحیه رو بخوای انقدر داغونه. میخواستم ببرم لیزر ولی همش میگن فقط روی مشکی و ضخیم جوابه. 

مال منم مشکیه ولی دیگه خب در حد زیر بغل و جاهای خاص که ضخیم نیست... نمیدونم چیکار کنم.

حوصله هم ندارم هربار میرم حموم تیغ بزنم یا موبر و...

هفته ای سه بار وقت بذاری برای مو زدن کی حوصله داره والاا.

حالا من این موهارو لیزر کنم جواب میگیرم بنظرتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا لیزر میخوای خب ؟من نوره میزنم تا یک هفته در نمیاد سرعت رشدشم پایین بعدشم با روغن رازیانه چرب کنی ...

واقعا؟ چند ساله میزنی؟ بو داره؟ 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
عکس باز نمیشه ولی من موهای رون پام مشکی و بلند بود قبول کرد لیزر کنه برام دستگاهمم کندلا

آره مال منم مشکی و بلنده ولی میترسم لیزرش کنم مثل پای مردا بشه

چرا لیزر میخوای خب ؟من نوره میزنم تا یک هفته در نمیاد سرعت رشدشم پایین بعدشم با روغن رازیانه چرب کنی ...

رازیانه واقعا تاثیر داره؟ چن وقته زدی و موهات کم شد؟ چن درصد براتو کم شد

واقعا حوصله ندارم برای اینکارا ژیلت هم دیر به دیر میزنم برای رون پا ولی خب ازشون خسته شدم چندشه. نوره هم بو داره منم حساسیت دارم

رازیانه واقعا تاثیر داره؟ چن وقته زدی و موهات کم شد؟ چن درصد براتو کم شد

من زیاد نزدم ولی بازم تاثیر داشته من موهام درشت و مردونه بود الان خیلی کم پشت شده و ی قسمتایی اصلا در نمیاد ،اصلا با ژیلت و تیغ نزن فقط نوره بزن اگر پیدا میشع نوره حکیم از عطاری بخر بزن زودتر میبره دو سه دقیقه ای تمیز میکنه بعدشم روغن رازیانه رو‌خودت درست کن ،رازیانه اسیاب کن بریز تو طرف در دار با روغن زیتون طبیعی بزارش تو کابینت جایی ک نور بهش نرسه هر چند روز هم برو همش بزن بعد ۴۰روز بعد هر بار نوره زدن چرب کن اگر میتونی هفته ای دوبار نوره بزن ک زودتر موهات از بین بره اصلا لیزر نکن لیزر منافذ پوستو میبنده و بدنت بو میگیره 

واقعا؟تجربه داشتین 

بله الان جلسه ۸ هستم و رفتم تو شارژ و ۱ ماه و نیم میرم خیلی خیلی راضی هستم شیراز میرم لیزر خیابان بعثت 

کاش بعضی خوابا واقعی بود و         بعضی واقعیتا خواب🙂💔