2777
2789
عنوان

لیزر موی زائد برای...؟ ضخیم نیست خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 26 پست
ضخامت موهاتون در حد عکسی که دادم بوده؟

قبلا بله ولی الان موهای بدنم تازه داره بیرون میاد و به موقع داره بیرون میاد چون هفته دیگه ۱۶ وقت لیزر دارم

کاش بعضی خوابا واقعی بود و         بعضی واقعیتا خواب🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا بله ولی الان موهای بدنم تازه داره بیرون میاد و به موقع داره بیرون میاد چون هفته دیگه ۱۶ وقت لیز ...

اهان. اخه رون پام موهاش یه چیزی بین ضخیم و کرکیه. گفتم شاید لیزرش کنم مثل پای آقایون بشه یعنی خیلی بدتر. اما خب مثل اینکه خیلی هم نگرانی نداره لیزر کردنش🙏

اهان. اخه رون پام موهاش یه چیزی بین ضخیم و کرکیه. گفتم شاید لیزرش کنم مثل پای آقایون بشه یعنی خیلی ب ...

من کل بدن میرم 

اصلا نگران نباش

اگه خجالت میکشی زنه اونجاهاتو ببینه اصلا خجالت نداره اون همجنس خودته اگر دیدی یه موادی میزنه به اونجاهات نترس اون برا مواد مخصوص لیزر هست منم جلسه اول خجالت میکشیدم ولی دیگه برام عادی شد دست میزد دیگه برام مهم نبود

ولی حالا خودت باید بدونی چکار‌کنی بعضیا دست میزنن به اونجا هاشون بدشون میاد و حس بدی میگیرن ولی دیگه انتخاب باخودته

من کل بدن میرم  اصلا نگران نباش اگه خجالت میکشی زنه اونجاهاتو ببینه اصلا خجالت نداره اون همجن ...

چون گفتن فقط برای موی ضخیم جوابه دو دل شدم برای انجامش. قبلا اپلاسیون میرفتم خجالتم کم شده . فقط میترسم بعد لیزر وحشتناک ضخیم بشه. آخه از خویشاوندانمون ضخیم شده بود موهای نازکش بعد لیزر کردن. البته مال من خیلی هم نازک نیست و برای همین نمیدونستم که کار درستیه لیزر کردنش یا نه.  

چون گفتن فقط برای موی ضخیم جوابه دو دل شدم برای انجامش. قبلا اپلاسیون میرفتم خجالتم کم شده . ف ...

نازک اگه لیزر کنی کلفت میشه ولی کلفت رو لیزر کنی نازک میشه نگران نباش