2777
2789
عنوان

حالم بده☹️

279 بازدید | 21 پست

این دوسال بدترین سالهای زندگیم بوده 

دارم به بدترین شکل میسوزم 

رفیقم خواهرم همه زندگیم بوده رو از دست دادم و خبرش اومده که کشتنش اونم وقتی که قرار بود برم پیشش💔

نامزدیم بهم خورد وقتی قرار بود اخر هفتش بریم خون ازمایش 

و ول کرد و رفت همش میگه دوست دارم ولی میره و میگه شرایطم بده و حالا کم کم داره بم ثابت میشه نمیخادم💔

دارم عذاب میکشم دوتاشون تنها دلخوشی هام بودن و دوتاشونم از دست دادم ..

هیچکسو ندارم

هیچکس درکم نمیکنن خانوادم انگار اصلا منی نیست 

همش تحت فشارم میزارن و اذیتم میکنن

کل زندگیم تو اتاقم خلاصه شده😭😔

بچها ترو خدا چیکار کنم دارم دیونه میشم بخدا

هیچیکی نیست باهاش حرف بزنم 

از طرف هم تجدیدهام رو باید بدم و بابام همش مسخرم میکنه میگه فلانی قبول شد و تو هنوز دیپلمم نگرفتی

تو فامیل همه همسنامم ازدواج کردن همش میگن تو شوهر گیرت نمیاد💔

و از طرفی هم حق ندارم حتی ی ساعت از خونه بزنم بیرون همش خونه

دیشب خاستن برن مهمونی ب زور باهاشون رفتم نمیزاشتن😞

دیونه شدم💔💔💔

این وسطم دلم واسه رفیقم لک زده

و همش تو سرم ک چرا اون نامرد با زندگیم بازی کرد😭

حتی وقتی رفت همه گفتن حتما دختره مشکلی داشت🥲💔

کشتنش ؟ چه جوری ؟ کی ؟ کجا؟ با نامردی ؟

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت تسلیت میگم عزیزم خداصبر بهت بده

واینکه گلم اینجوری هم خودتو هم بقیه رو داری عذاب میدی خونوادتم به فکرتن نگرانتن حالا شاید درست نمیتونن نشون بدن وازراه وحرفای خودشون نشون میدن و فقط خوشبختی تورومیخوان درصدی شک نکن

از اتاقت بزن بیرون تو جمع خانوادت باش

همت کن درساتو پاس کن و بچسب به درس وقتی درس بخونی کسی هم توقع شوهرکردنت رو نداره

امیدت ب خدا باشه میفهمم چی میگی درکت میکنم اما  سعی کن حالتو خوب کنی چون افسردگی میگیری اون موقس دیگه هیچی خوشحالت نمیکنه درسته گاهی زندگی دلخوشیاتو ازت میگیره اما خدا بزرگه

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
شوهرش کشتش😭 خانوادشم انقد بدجنس بودن همه جا شایع کردن خودکشی بوده 😭 خیلی ماجرا داره ..

اگر می تونید ثابت کنید حکم غصاص بخواهید و اعدام

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان