2777
2789
عنوان

لیزر صورت و بدن

75 بازدید | 6 پست

لیزر  برای صورت ضرر داره

شنا انجام دادید نتیجه گرفتند

لک نمیاره

من خیلی پر مو هستم میخوان کل بدن برن

از چه سنی خوبه 

‌بعد ناباروری نمیاره؟

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

لیزر کلن بدن و صورت انجام میدم ۶۵۰ تومن راضیم

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤

سلام

لیزر اگه با دستگاه خوب انجام شه و اپراتور کاربلد باشه نه پوستتون میسوزه و نه ناباروری میاره. ضمناً باید موهاتون تیره و ضخیم باشه. مثلاً برای صورت معمولاً فقط چونه و سیبیل رو مورد عنایت قرار میدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر کلن بدن و صورت انجام میدم ۶۵۰ تومن راضیم

بعد صورتتون لک نیورده

چون میگن لک میاره

بعد کجا میرید

تهرانید؟

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
سلام لیزر اگه با دستگاه خوب انجام شه و اپراتور کاربلد باشه نه پوستتون میسوزه و نه ناباروری میاره. ض ...

اره من موهام خیلی ضخیم کلا پر مو موام

لیزر صورت موها بدتر ضخیم نمیشن؟ آخه میگن لیزر برا موهای ضخیم اونجاهایی ک موهاش نازکه بدتر ضخیم میشه

منم شنیدم میگن