2777
2789

بچه ها من ترم دومم .این ترم انتقالی گرفتم و از اول ترم تا الان نتونستم یه دوست پیدا کنم حتی ،روابط اجتماعیم پتینه ولی ن  زیاد ،نمیتونم رفیقی پیدا کنم ترم قبلم همین بود 

شاید ب اسم فقط چند نفر رو بشناسم ،هم اتاقی هم هم رشتم نیستن ،تو خوابگاهم انگار اونا همه باهمن چون هم رشته هم هستن  من تنها جدا افتادم 

خیلی جو سنگینه برام ،ن تو خوابگاه رفیق ن تو دانشگاه رفیق 

تو شهر غریب 

ن جای میرم تفریح ن جای میرم کافه از بس تنهام 

چیکار کنم حالا 🥲واقعا سخته برام 

یه دوست خیلی صمیمی هم داشتم از شهرمون ک مهاجرت کرده رفته 

رسماً تو شهر خودمونم دوستی ندارم فقط یکی دوتا در حد چند هفته یه بار همو دیدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ی خوابگاه ندارم چون تو شهر خودم درس می‌خونم اما یک بار رفتم خوابگاه دوستم با هم‌اتاقی هاش بحثم شد می‌خواستیم هم رو بزنیم کلا می‌خوام بگم با هم‌اتاقی فکر نکنم بشه دوست شد

iridescent 
روابط عمومیت رو ببر بالا، منم شهر غریب بودم و خوابگاهی بودم ولی دوستای زیادی داشتم حتی هنوزم باهاشون ...

ببین بد نیستم ولی اینجا همه دوستان با هم 

انگار میرم پیششون بعد یکم اونا میرن بیرون و من میمونم تو دانشگاه

یه جوری تعارف میکنن ک روم نشه بگم منم میام 

تجربه ی خوابگاه ندارم چون تو شهر خودم درس می‌خونم اما یک بار رفتم خوابگاه دوستم با هم‌اتاقی هاش بحثم ...

اگ هم کلاست باشن بهتره ،من کلا رشتم متفاوته با هم اتاقیام

اهان خوب توی دانشگاه یا خوابگاه بگرد دنبال کسی که هم فاز باشی باهاش مثلا توی یه دانشکده باشه یا خوابگاه آدم خوش اخلاق پیدا کن، منم دوستی نداشتم ولی تحمل کردم دیگه خیلیی سخت بود

خدایا خودت راهو به نیمه گمشده ام نشون بده! اون گاوه پیدام نمیکنه! 
اهان خوب توی دانشگاه یا خوابگاه بگرد دنبال کسی که هم فاز باشی باهاش مثلا توی یه دانشکده باشه یا خواب ...

انگار همه دوستان یه جوریع ،شمام مثل من بودی ؟همه میگن بهترین دوره بود دانشگاه

چرا اینجوریه 

ببین بد نیستم ولی اینجا همه دوستان با هم  انگار میرم پیششون بعد یکم اونا میرن بیرون و من میمون ...

یه شب که دورهم هستین بگو بچه ها حوصلم خیلی سر رفته و تنهام دفعه دیگه خواستین دسته جمعی برین بیرون به منم بگین، دیگه سنگ دل که نیستن حتما تو جمعشون خبرت میکنن

من همان گلبرگ مغرورم🙂
یه شب که دورهم هستین بگو بچه ها حوصلم خیلی سر رفته و تنهام دفعه دیگه خواستین دسته جمعی برین بیرون به ...

باورت میشه فکر کنم نکن ،اخه اونا اکیپ خودشونو دارن تازه ممکنه یکی بگه بزنگیم بیاد اونیکی بگه حوصله آدم جدید داری دیدی قبلی رو آوردیم فلان شد