2777
2789
عنوان

خدایا یعنی همه نوزادا همینقدر گریه میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 50 پست
شیر خشک زیاد نمیخوره ؟ پسر من تقریبا دوماه همینجوری گریه میکرد ،گریه ای که باهیچی قطع نمیشد ،فکر کر ...

وای دقیقا دختر من خیلی میخوره با ولع ینی برای اینه؟من شیر ندارم که بدمش مجبورم شبر خشک بدمش ،شیرخشکش هم عوض کردم دوبار

وای دقیقا دختر من خیلی میخوره با ولع ینی برای اینه؟من شیر ندارم که بدمش مجبورم شبر خشک بدمش ،شیرخشکش ...

باید کمتر بهش بدی ،منم چون دایما دهنش می‌جنبید وگریه میکرد فکر میکردم گشنشه، نگو از دل درد بوده .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان بسلامتیییی انشالله عین دختر من نباشه فقط

اگ بمن بره که همونجوری میشه😂😂😂منم خوشخواب اصلااا ی وضعی میشه که نگو یکی باید خود منو جمع کنه الان تو 33 هفتم نمیتونم خودمو جم کنم بعد بچه بیاد واویلاس بیای خونمو ببینی دلشوره میگیری بخدا اصا تو حاملگی حالو حوصله جمو جور ندارم 😅😅 امروز نمیتونستم درو وا کنم بابامو صدا کردم بیاد در خونمو وا کنه اومده وا کرده میخواستیم بریم دکتر من وسیله جا گذاشته بودم گفتم بیا تو تاوقته بردارم بعد انقد بهم غر زد این چه وضعیه و اینا بعد رفتیم تو ماشین به مامانم میگ تو بدش کردی 😂😂😂😂 بچه اولمه

عشق همتونم😻❤️
اگ بمن بره که همونجوری میشه😂😂😂منم خوشخواب اصلااا ی وضعی میشه که نگو یکی باید خود منو جمع کنه الان ...

عزیزدلم🤣🤣🤣🤣🤣کم کم جمع میشی بزار به دنیا بیاد خواه ناخواه خودتو جمع میکنی😬😅

شیر خشک زیاد نمیخوره ؟ پسر من تقریبا دوماه همینجوری گریه میکرد ،گریه ای که باهیچی قطع نمیشد ،فکر کر ...

چقدر شیرخشک می‌دادی؟ من فقط شب تا صبح اونم دو یا نهایت سه بار میدم اما با کمتر از ۶۰ تا سیر نمیشه. یه ماهشم نشده هنوز. شبا خواب نداره 🥺

چقدر شیرخشک می‌دادی؟ من فقط شب تا صبح اونم دو یا نهایت سه بار میدم اما با کمتر از ۶۰ تا سیر نمیشه. ی ...

الان دقیق یادم نیست چون  ۶سال گذشته ولی بیشتر از حد بود یعنی شب تا صبح ۳ تا شیشه میخورد که بیشتر از خوراک نوزاد بود .

چند وقتشه چند ساعت یبار میدی شیر خشک؟ چند میلی میدی؟

هر یک ساعت ونیمی یکبار یا یک ساعت ۶۰سی سی میخوره کمتر بدمش دستش کلا میکنه تو دهنش ،خواابم نمیره همش در حال زور زدن وگریس