2777
2789
عنوان

خدایا یعنی همه نوزادا همینقدر گریه میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 50 پست

نه عزیزم

دختر من اصلا گریه نمیکرد مگر وقتی میخواس بگه گشنمه

یه دفعه میدیدم خودش خوابش برده یا بیدار شده خیلی آروم بود

ولی دیدم تو فامیل که نوزادهاشون یه بند جیغ میزدن

پسر جاریم تا الانم که چهارسالشه همش داره گریه میکنه

یکی هم هس نه ماهشه فقط دارن تو پتو تابش میدن آروم شه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نمیشه هیچ جوره اروم

اشکال نداره مامانم سر من میگ شب ت اصب بکوب گریه میکردی شیرت میدادم پوشکتو عوض میکردم ماساژت میدادم قلنجتو میگرفتم چای نبات میدادم تابت میدادم بغلت میکردم هرکاری میکردم بازم اروم نمیشدی تا چهار ماهگی همینجوری بودم بعد خوب‌ شدم بعد رفته بود دکتر گفته بود طبیعیه مال دوران بارداریه یکم حرصی جوشی یا عصبانی شدی رو بچه تاثیر گذاشته 

عشق همتونم😻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه پسر من اینجور نبود ولی خیلی گریه میکرد الانم ۳سالشه هنوز دهنش بازه قدرت خدا😒

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من دخترم یک شب هم بیدار نموند ن چرا دروغ بگم یکبار فقط تا ساعت 4 صب گریه کرد تا 4 ماهگیش گوش ...

چه برنامه ای دانلود کنم؟نمیدونم بخدا چشه تو خواب ناله میکنه ده بار بردمش دکتر میگن خوبع نمیدونم چکارکنم دیگه

عزیزدلم...حتما بخواه از کسی که کمکت کنه..مادر بودن سخته و شیرین..ولی بدون بچه داره اذیت میشه که گریه می‌کنه..

شاید دلدرد داره یا گوشش درد می‌کنه..غذاهای نفاخ نخور..

صوت ایت الکرسی بزار پخش بشه تو خونه..قرآن بزار بالای سرش..قطره های مختلف رو برای دلدرد امتحان کن..

میگذره و تمام این روز ها خاطره میشه برات..

حتما حتما به خودت هم قشنگ برس

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
ممنون فداتشم ،دعاکن اروم بشه خسته شدم

انشالله عزیزم منم بچه اولم اینطور بود منم بلد نبودم بیچاره مادرشوهرم نصف شب میومد ارومش میکرد میرفت خدا رحمتش کنه....،🥺

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
اشکال نداره مامانم سر من میگ شب ت اصب بکوب گریه میکردی شیرت میدادم پوشکتو عوض میکردم ماساژت میدادم ق ...

فکرکنم دختر منم همینه ده بار بردمش دکتر میگن سالمه دیوونه شدم دیگه هرکار بگی میکنم بازگریه

چه برنامه ای دانلود کنم؟نمیدونم بخدا چشه تو خواب ناله میکنه ده بار بردمش دکتر میگن خوبع نمیدونم چکار ...

من از گوگل پلی دانلود میکردم التن فیلتره بزن بازار اهنگ خواب اور نوازاد زیاد میاره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
روحش شاد💞من مادرم نبود روانی میشدم تاالان 

ممنون‌. خدا بهش سلامتی بده،💐❤️

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

شیر خشک زیاد نمیخوره ؟

پسر من تقریبا دوماه همینجوری گریه میکرد ،گریه ای که باهیچی قطع نمیشد ،فکر کردم شیر خودم کمه بهش شیر خشک میدادم ،با ولع میخورد ولی گریش بیشتر می‌شد تا از خستگی بیهوش میشد ،دکتر های مختلف هم هی میگفتن شیر خشکش رو عوض کن ،اینجوری بخواباند، این دارو رو بده وفایده نداشت ،

تا اینکه یه دکتر متخصص گفت شیر خشک رو کلا قطع کن وفقط شیر خودت رو بده ،این از شدت خوردن دچار دل درد شدید شده وچون میخواد زودتر راحت شه دوباره میخوره ،تو دوماهی ۷ کیلو شده بود ،

خلاصه شیر خشک رو قطع کردیم وبعد از دو روز کلا اروم شد ،