2777
2789

دخترم یک ماهشه از ساعت پنج صبی تا الان گریه میکرد هرچی قطره دل درد بود دادمش هم اثر نمیکرد یعنی همه نوزادا اینجورین؟یا فقط دختر منه اروم نداره ،کل تنم خستس شبا تا صب بیدارم🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم فقط دهنش باز بود هنوزم همش نق میزنه ۷ ماهشه

قطره شکم درد روتفلور بده اخرشب ۵ قطره بده 

پسرمن تا ۶ ماهگی کولیک داشت آب رو آتیش بود این قطره

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

شنیدم میگن تا تموم شدن چلش خوابش تنظیم میشه

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻

من دخترم یک شب هم بیدار نموند

ن چرا دروغ بگم یکبار فقط تا ساعت 4 صب گریه کرد

تا 4 ماهگیش گوشیو میذاشتم رو حالت هواپیما براش صدای سشوار دانلود شده میذاشتم برنامه مخصوص کودک بود اصلا قط نمیشد

راحت میخوابی 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اره بیشتریا اینجورین عزیزم ... انشالله ک اروم بشه تو هم استراحت کنی بعضی وقتا براش اسفند دود کن شاید چشمش زدن فقط دودو زیاد نزدیکش نبر برا تنفسش مشکل ایجاد نشه

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍