2777
2789

من فقط یک حرف می خوام بگم و تمام .چون همه گفتن امکان نداره نمی دونم می تونه برگردونه چی و چی و چیییی.......

ببین خواهرم باهوش و زرنگ باشی هر کاری می تونی بکنی .منم عین این کار رو در نزدیکترین فرد خانواده دیدم .میگم میشه خوبم میشه 

فقط باید باهوش باشی

روتین زندگیم برام مقدسه .پاش وایمیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زرنگی خیلی مهمه.یکی از فامیلای خود ما تو خونش نشست بدون اینکه شوهره بفهمه مهریشو گذاشت اجرا.هربارم میرفت خونه مامانش یکم از طلاها و پولای نقدو میبرده میذاشته اونجا.روز قبل توقیفم به شوهرش زنگ میزنه میگه مامانم تصادف کرده میرم بش سر بزنم(پیش مادرشوهر زندگی میکردن)به مادرشوهرشم میگه به شوهرم گفتم چندروزی نیستم.میره و فرداش شوهره از سرکار برگشتنی تو پلیس راه ماشینشو توقیف میکنن پیاده میفرستنش خونه.سر ماه بوده حقوقشم از همون ماه یک چهارمشو میگیره.این مدتم ادرس خونه ی اشناها رو داده بوده همه احضاریه ها میرفته اونجا.شوهره اصلا خبر نداشت.جهازشم با وسایلی که پسره خریده بود اومد جمع کرد برد تازه شکایتم کرد وسایلمو خراب کردن

بله زرنگی خیلی مهمه.یکی از فامیلای خود ما تو خونش نشست بدون اینکه شوهره بفهمه مهریشو گذاشت اجرا.هربا ...

مرده مرد نبوده با ماشین میزدش که صاف زمین می شد دیه هم می گرفت راحت نوش جان می کرد

مرده مرد نبوده با ماشین میزدش که صاف زمین می شد دیه هم می گرفت راحت نوش جان می کرد

مملکت بی صاحبه مگه؟اون دیگه تصادف نیس قتله.پدر مادر دختره مگه بیخیال میشدن؟

حتی یادمه یه استوری گذاشته بودن که توهین به دختره بود از همونم شکایت کرد😂کلا تو طلاق هرکی زرنگتر باشه میبره