2777
2789
عنوان

شیمی درمانی و یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 10369 بازدید | 114 پست
عزیزم اصلا از کنجد ومشتقات اون استفاده نکن 

مممنونم یعنی با روغنش هم چرب نکنم اما پرستارهای بیمارستان گفتن جای سرم و روی رگ ها رو روز اول تا شب با کمپرس سرد هر ۶ ساعت بعد شب موقع خواب با روغن کنجد رگها رو چرب کنم و فردا کمپرس آب گرم بذارم 

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ببخشید اشتباه تایپ شده عزیزم 😱 سلامتیت و شادیت منظورم بود 

زنده باشی مهربانو 

الهی سلامتی شریک زندگیت باشه 🥰🤲🏻🌱

عزیزم  خیلی بهتره که این کار رو با روغن زیتون انجام بدی

شما هم درگیر بودید و الان درمان شدید و تمام 😊

بله عزیزم تمام شده درمانم .دقیقا دو سال قبل همین روزا بودکه متوجه مهمون ناخونده تو وجودم شدم 

خدا رو شکر 

هرمون درمانی هم انجام دادید ؟

من بعد از عمل پزشکان سر این که شیمی انجام بدم یا نه خیییلی شک داشتن همی دوراهی ها خیلی بهم فشار آورد 

می دونم مراحل درمان سخت هست اما تصمیم گیری های برای انتخاب راه درمان خیلی سخت تر هست 

بعد باید برم برا پرتو و بعد هم برای هورمون تراپی اول درباره پرتو چیزی نمی دونستم خوشحال بودم اما الان کمی ترس اون رو هم دارم چون شنیدم می تونه باعث سوختگی بشه

خدا رو شکر  هرمون درمانی هم انجام دادید ؟ من بعد از عمل پزشکان سر این که شیمی انجام بدم یا نه ...

عزیزم اصلا نگران نباش .تو این بیماری حفظ روحیه حرف اول رو میزنه 

من اول جراحی شدم که دکتر توده رو برداشت و بعد 16 جلسه شیمی درمانی و بعد اون 30 جلسه پرتو درمانی شدم که اون جلسات اخر فقط کمی پوست سینه ام تیره تر شد وخیلی خیلی کم احساس سوختگی داشت.نگران اون نباش بسته به پوست هر کسی فرق میکنه 

و الان هم در حال هورمون درمانی هستم که یه قرص هست که شبی یک عدد میخورم و مهمترین مسئله اعتماد به پزشکت و چکاب های مرتبه .دل قوی دار عزیزم اصلا نگرانی به دلت راه نده هر سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم 

عزیزم اصلا نگران نباش .تو این بیماری حفظ روحیه حرف اول رو میزنه  من اول جراحی شدم که دکتر توده ...

الهی زود خوب خوب بشید دیگه محتاج دارو و درمان نباشی 

بله آنقدر که از شیمی درمانی ترسیدم و واقعا تمام سختیش همین یبوست بود اونم از ترس تجربه قبلی که داشتم و حالم بد شده بود بیشتر نگرانم کرد 

خیلی ممنون از راهنمایی های زیبا تون 🥰🤲🏻

الهی زود خوب خوب بشید دیگه محتاج دارو و درمان نباشی  بله آنقدر که از شیمی درمانی ترسیدم و واقع ...

کمی تپش قلب دارم طبیعیه ؟

و این که می تونم نون بخورم ؟

آخه تو برگه ای که بیمارستان داده گفته گندم و سبوس گندم کنجد و سویا و عدس نخوری !

عزیزم اصلا نگران نباش .تو این بیماری حفظ روحیه حرف اول رو میزنه  من اول جراحی شدم که دکتر توده ...

سلام درخواست دوستی دادم اما متاسفانه پوشه ارسال پیام برام باز نمی شه 

می خوام بپرسم تپش قلب طبیعی هست یا برم دکتر ؟