2777
2789
عنوان

شیمی درمانی و یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 10373 بازدید | 114 پست
کنجد و سویا بله بهتره اصلا استفاده نشه , عدس هم کمی ایراد نداره ولی نون من نشنیدم بگن بده .

ممنونم الهی سالم باشی خواهر 🥰

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم  خیلی بهتره که این کار رو با روغن زیتون انجام بدی

سلام بار دوم شیمی رو هم انجام دادم و متاسفانه دو روزه بی ادبی نباشه نتوستم اجابت مزاج داشته باشم و کمی دل‌درد دارم ماساژ هم طبق دستور دوستان با روغن زیتون انجام دادم نمی دونم دیگه چه کنم ؟

دفعه قبل مشکلم با ماساژ حل شد اما این بار خیر

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
عزیزم اصلا نگران نباش .تو این بیماری حفظ روحیه حرف اول رو میزنه  من اول جراحی شدم که دکتر توده ...

سلام خانومی خوبین عزیزم منم مسیر درمان رو شروع کردم و کمی استرس دارم سعی میکنم روحیم رو تقویت کنم ولی گاهی اوقات ناخودآگاه افکار منفی دارم میشه تو این مسیر من رو هم همراهی کنی و از تجربیاتت منو بی‌نصیب نذاری

سلام خانومی خوبین عزیزم منم مسیر درمان رو شروع کردم و کمی استرس دارم سعی میکنم روحیم رو تقویت کنم ول ...

سلام عزیزم منم این ماه دو بار شیمی شدم

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

سلام خوبین ببخشید من درگیر بودم تازه دارم چک میکنم شما بهترین؟ تو چه مرحله‌ای هستین؟

سلام عزیزم من دو هفته یه بار شیمی درمانی میشم دیروز جلسه ی ششمم بود 

سلام خوبین ببخشید من درگیر بودم تازه دارم چک میکنم شما بهترین؟ تو چه مرحله‌ای هستین؟

کنسر هوچکین دارم و بابد تا جلسه ی دوازده برم یعنی هفته دوم مرداد تموم میشه پرتو رو فعلا دکترم نگفته ولی گفت احتمال داره پرتو هم بگم

بهتر ک بله ولی عوارض شیمی اذیتم میشه از حالت تهوع تا یبوست چند روز اول

خدا بهتون سلامتی بده انشااله این روزهای سخت تموم میشه مطمئنم روزهای خوش در انتظارمونه

حتما گلم کنسر شما چیه برست یعنی چی؟

[QUOTE=338972654]خدا بهتون سلامتی بده انشااله این روزهای سخت تموم میشه مطمئنم روزهای خوش در انتظارمونه[/QUOT

منم پنجشنبه آخرین جلسه شیمی درمانیم بود ولی هنوز عوارضش رو دارم الانم از معده درد و گرفتگی عضلات خوابم نمیبره

[QUOTE=338972654]خدا بهتون سلامتی بده انشااله این روزهای سخت تموم میشه مطمئنم روزهای خوش در انتظارمو ...

شما چند جلسه رفتید؟خب مسکن بخورید چه میشه کرد