2777
2789
عنوان

بعضیا چطور تنها زندگی میکنن؟

579 بازدید | 25 پست

چقد سخته خدایا تنها زندگی کردن 

حتی برای 2 روز فقط بخدا از شدت دلتنگی احساس میکنم دارم خفه میشم

از طرف دیگه به همین زودیا باید اسباب کشی کنیم خونه ای که گرفتیم یه اتاق داره اونم کوچیک 

انباری هم نداره 

وسیله های اضافمو نمیدونم چیکار کنم 

از مامانم اینا هم دورم نزدیک نیستم که این چند روز برم اونجا 

و غم بزرگتر کنکور امسال کنکور شرکت کردم آمادگی ندارم ولی از شدت استرسم هیچی نمیتونم بخونم 

اینا تمام آشوب های ذهنیم بودن 

هرچند بی ربط با عنوان تاپیک

فقط نوشتم سبک بشم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهایی گاها باعث شکوفا شدن کلی استعداد نهفته میشه اتفاقا عالم قشنگی داره.دیگه مستقل شدی باید مدیریت کنی خونه زندگیت رو.اولویتت کنکورت باشه اینده اته بی خیال بقیه مسائل اتفاقا برای خوندن درس تنهایی نعمته قشنگ برنامه ریزی کن و بکوب بخون ان شالله موفق باشی

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

وایییی خیلی دلم میخواد خونه بگیرم تنهایی زندگی کنم.ب بابام‌گفتم سال کنکورم ی خونه توی شهر دیگه برانم جاره کنن من برم اون تو درس بخونم چون خونه ی ماخیلی شلوغه..بی نهایت استفاده رو ببر..جمعع ها هم برو خونه مادرت

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
تنهایی گاها باعث شکوفا شدن کلی استعداد نهفته میشه اتفاقا عالم قشنگی داره.دیگه مستقل شدی باید مدیریت ...

مرسی عزیزم 

نمیدونم تاحالا انقد حالم بد نبوده هیچوقت 

انقد استرس دارم میگم کاش بمیرم خلاص شم

ن نگو اصن اینطور..خونه خریدی یا اجاره کردی؟ با پول خودت؟

نه خونه اجاره کردیم 

نه پول خودم نه 

از طرفیم بنظرم مبلغ کرایه بالای ولی خب چاره ای نیس همه قیمتا همین بود

تازه از اینم ناراحتم این خونه ای که هستیم خیلییی دوس داشتم امسال تمدید کنیم بشه 2 سال 

که اسباب کشی نداشته باشم 

ولی نشد کلا هر سال یچیزی میشه که باید بلند شیم خسته شدم

یه کافی شاپ دقیق کنار در خونمون  ولی من تنها بهم خوش نمیگذره

رفیق نداری؟ مث من تنهایی؟ سعی کن دوست و رفیق پیدا کنی هفته ای یکباریادوهفته ی باردبزید بیرون باهم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍