2777
2789
عنوان

بعضیا چطور تنها زندگی میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شرایط زندگیت چطوره؟ چرا دوست نداری  ازدواج کردی؟

بد نیس .نمیدونم دلیل نداشتن رفیق چیه..ن مجردم‌. با همکلاسیام فقط گاهی حرف میزنم.و با یکی ک هم سرویسیم هست هم دوست هستم ولی خب باهم چت نمیکنیم و خانوادمم اجازع نمیدن باهاش ارتیاط داشته باشن(مامانم اجازه نمیده  میگه چون شیطونه 😐)) واس همین تنهام.تا ۲سال پیش تو ی اکیپ بزرررگ بوودم کلی رفیق داشتم ولی الان‌تنها ترینم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
مرسی عزیزم  نمیدونم تاحالا انقد حالم بد نبوده هیچوقت  انقد استرس دارم میگم کاش بمیرم خلا ...

دختر خوب این چه حرفیه.مستقل شدن سخته اما خوب کلی هم پیامدهای خوب داره منم چندین ساله ازدواج کردم و مدامم تو غربت بودم اوایل استرس داشتم و سخت بود اما بعدا انقدر کارها کردم که اگر پیش خانواده ام بودن مطمئنم نمیرفتم دنبالشون.تو هم اول از همه به کنکورت فکر کن بعدا قشنگ برا خودت برنامه ریزی کن کلی کلاس میتونی بری ورزش میتونی بری کارهایی که دوست داری رو انجام بده خلاصه به خودت خوش بگذرون

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو