2777
2789
عنوان

باشگاه...کممممک

77 بازدید | 8 پست

بچه ها من امروز رفتم ثبت نام از فردا هم باید برم... فقط گفت برنامه ورزشی تو فردا بهت میدم... من الان مشکلم اینه اگه اون برگه رو هم بده من اصلا اون حرکت رو با کدوم دستگاه بزنم اصلا چجوری بزنم بلد نیستم... بنظرتون از مربی بپرسم میگه چجوریه؟؟ 

آخه گفت مربی خصوصی چهار تومن میشه من خصوصی برنداشتم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میتونم بپرسم که شما الان ماهیانه چقدر پرداخت میکنید؟ 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
عزیزم میتونم بپرسم که شما الان ماهیانه چقدر پرداخت میکنید؟ 

به من گفتند بستگی به تعداد روزهایی که تو هفته بر میداری داره ولی از 900 شروع می‌شد که سه روز در هفته بود تا مثلا یک و دویست سیصد که شیش روز در هفته میشه به علاوه برنامه که اگه بخوای اونم پونصد میگیره

به من گفتند بستگی به تعداد روزهایی که تو هفته بر میداری داره ولی از 900 شروع می‌شد که سه روز در هفته ...

ممنونم گلم♥️

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!