2777
2789
عنوان

باردارم به آب هم ویار دارم

75 بازدید | 9 پست

دارم از تشنگی هلاک میشم ولی نمیتونم زیاد آب بخدرم میخورم حالم میخواد بد بشه،بجا آب هندونه و میوه میخورم،هم‌ خسته و بی حالم، درد سینه خیلی اذیتم میکنه، تهوع و رفلاکس که دیگه نگم، الان هفته دهمم خودمو دلداری میدم که دو هفته دیگه این حالتا تموم میشه، ینی میشه؟ میشه حال منم خوب بشه؟

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

دمیترون با ویتامین b بخورقبلش ب پزشکت بگو

یه قرص دیگه برا تهوع بهم داده،کلا از آب بدم میاد تهوع هم نداشته باشم بزور میخورم، از چایی هم متنفرم

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه خودتو سرگرم کن منم لب به غذا نمیزدم 8کیلو کم کردم بجای اضافه کردن🤢

کی اینحالتا تموم میشه من دلمو خوش کردم که پایان سه ماهگی خوب میشم

عزیزم شرایط منو داری من کارم به بستری کشید دوبار تا رسیدم هفته ۱۲دکتر بهم دمیترون داد بهتر شدم 

به جای آب آبمیوه اونم فقط سیب ترش می تونستم بخورم امتحان کن ببین چی می تونی جای گزین کنی کباب بدون ادویه هم خیلی خوبه ولی باید کم کم. بخوری عین نوزادی که تازه به غذا افتاده. من اینجوری بودم امیدوارم بهتر بشی

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی کوتاه است به فاصله پلک بهم زدن...

عزیزم شرایط منو داری من کارم به بستری کشید دوبار تا رسیدم هفته ۱۲دکتر بهم دمیترون داد بهتر شدم به جا ...

تا چند هفته ادامه داشت؟ من ده هفته م فقط لحظه شماری میکنم برسم به 12 هفته و بهتر بشم

تا چند هفته ادامه داشت؟ من ده هفته م فقط لحظه شماری میکنم برسم به 12 هفته و بهتر بشم

من الان ۲۲هفته ام هنوز دارم روزی یه دونه قرص دمیترون میخورم بهتر شدم خیلی بهترم ولی کمل رفع بشه نه ولی از ۱۴هفته به بعد ویارم کم تر شده بود ولی قرص نخورم نمی تونم چیز زیادی بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من الان ۲۲هفته ام هنوز دارم روزی یه دونه قرص دمیترون میخورم بهتر شدم خیلی بهترم ولی کمل رفع بشه نه و ...

ای خدا سخته که، البته من بارداری دوممه تو اولی هم همینجور بودم دقیقا ولی یادم نیست ویارم تا کی ادامه داشت فقط سه ماه دوم حالم بهتر بود کمی

ای خدا سخته که، البته من بارداری دوممه تو اولی هم همینجور بودم دقیقا ولی یادم نیست ویارم تا کی ادامه ...

منم بارداری دومه اولی هم ویار داشتم ولی نه به این شدت البته اولی پسر بود ولی این دختر شاید بخاطر همین حالم بدتر شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40