2777
2789

اون اقای ک دست زن و بچت میگیری می‌بری سالی ی بااار مسافرت.سعی کن بهتر ین سفر رو براشون فراهم کنی.فکر خوشگذرونی خودتون نباشبد.بزارید اون مسافرت براشون لذت بخش باشه ن اینقد تو ی فضای یکنواخت قرارشون بدین ک خسته بشن و دراخر حالشون از اون سفرو خونه و زندگی و شوهر بهم بخوره،باخودشون بگن چ غلطی کردیم اومدیم.الان من دقیفا تو این شرایطم.شوهرم بزور میاره ما رو شهری ک تابستون میاره بعد نه حوصله داره ببرمون بیرون،ن حوصله سروکله زدن با بچه ها داره.ن جایی میبره.حالم از خودش و خونه بهم میخوره...باور نمیکنم از این سفر لعنتی فرار کنم برگردم تو خونه خودم

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بارداری حساس شدی

عزیزم من خونه خودم کمکی داشتم.یکناه و ی هفتس اینجام.بعد زیاذ بیرونم نمیبره.یا جای ک‌خودش دوس داره میبره.من هم باردارم هم دوتا بچه هام کوچکن اذیت می کنن..هرچی میگیم برگردیم قبول نمی کنه میگه صبر کن..تو شهرمون کلی کار دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

با حرف نمیتونی راضیش کنی دوتا عشوه بریز درستش کن

عشوه مشوه حالیش نیس..من کلی کار دارم مدرسه دخترم.رانندت سرویس..مدرسش تغییر دادم کلی کار دارم میخام برم استراحت کنم از وقتی اومدم فشار غصبی روم زیاذ شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

عشوه مشوه حالیش نیس..من کلی کار دارم مدرسه دخترم.رانندت سرویس..مدرسش تغییر دادم کلی کار دارم میخام ب ...

اینجاوتادهر جی میشه میگن سیاست و عشوه

بابا مرد هم باید یه کم انصاف و وجدان و فهم داشته باشه

هم خودم ب استراحت قبل مدرسه دخترم احتیاج دارم.مدرسه دخترم عوض کردم.لارمه ی بار دخترم ببرم با محیط اشنا بشه شرایط ببینه.راننده‌گرفتم باید حضوری باهاش صحبت کنم.هم داداش و خواهرم درشرف نامزدی هستن باید برگردم.هم امکانات خونه ک ساکنم بیشتر از اینجاس.از تنهایی خسته شدم همش تنهام ی دوست و خانواده پیشم نیس.هم شرایط بارداریم.هم انلاین شاپ دارم خودم باشم اونجا میتونم فعالیتم شروع کنم.و کلی کارای دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اینجاوتادهر جی میشه میگن سیاست و عشوهبابا مرد هم باید یه کم انصاف و وجدان و فهم داشته باشه

فک میکنن همه مردا اینقد سستن با ی عشوه خر میشن.ن بابا شوهر من از این ادماش نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دوساعت بچها رو بذار پیشش گاهی تو روز برو قدم بزن خرید کن حداقل

تنهایی برام سخته باردارم.هر یکی ذوروز ی بار اونم عصر یکیش میبره دوتاش نمیبره.خودش ضبح تا شب ییرونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خانمی شما هزینه غربالگری اول و دوم تون چقد شد؟

غربالگری اول چون خصوصی رفتم بدون بیمه.سونو سه تومن ازمایش یک و خورده.غریالکری دوم چون اینجا بوذ شهر خودم نبودم ی جای تقریبا خوب رفتم با بیمه یک و خورده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

تنهایی برو تنبلی نکن بچها رو دوساعت میتونه با خوراکی و کارتون نگهداره

حالا با هزار بحث و دعوا قرار فردا پس فردا برگردیم.تو خونه خودش نمیمونه میره تو پارک میشینه😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...