2777
2789
عنوان

اهدای عضو ;)

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 92 پست

واااا چی میگیییییی مگه قتلگاهه!!! 

هر کس کارت اهدای عضو داشته باشه... کسی که سکته مغزی کنه یا بمیره هر کدوم از اعضای بدنش که قابل اهدا باشه اهدا میکنن 

یعنی چی بکشنش!!!

هر وقت فوت کرد دیگههه

مردن چجوریه؟!!! *

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیهوش اعضا رو برمیدارن خودت میمیری

برو سر درس و مشقت فسفر نسوزون

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من ک میخوام برم‌کارت اهدای عضو بگیرم ولی مامانم نمیذاره شدیدا مخالفه بنظرتون علتش چیه؟هرچیم ازش میپرسم میگه نمیخواد😐🚶🏻‍♀️

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

اصلا همچین کاری انجام نمیدن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

میکشن اعضاشو برمیدارن؟

مگه فیلمه ترسناکه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

راستش شنیدم بعد اینکه اعضا رو خارج کردن خیلی بد میدوزن حتی پوست یا چشم رو هم بردارن دیگه بدتر... دوست ندارم خانوادم منو اونجور ببینن وگرنه اهدای عضو رو دوست دارم... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
نه خب اینجوری میخوای خودتو فدا کنی قلب مغز دست پا هر چی داری دیگه باید یجوری بمیری دیگ

تو اگه الان پاشی بری بیمارستان بگی میخام اهدای عضو کنم میزنن پس کلت میگن بیا برو 😂

اهدای عضو برا وقتیه که دیگه امیدی به زنده موندنت نیست

حالا اهدای کلیه و این چیزا فرق میکنه بحثش

من ک میخوام برم‌کارت اهدای عضو بگیرم ولی مامانم نمیذاره شدیدا مخالفه بنظرتون علتش چیه؟هرچیم ازش میپر ...

من بابام فهمید خون به پا شد

اگه گرفتی توی زمین خاکش کن🗿

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

دختر خوب ادم زنده رو اهدا عضو نمیکنن بخدا😐

والا🥴😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ناموسا  از کجات اینو در آوردی آدم زنده رو بکشن 😶

توی مراکز غیرقانونی هست این مورد

که حتی فرد قلبشو میده یاکبدشو و خودش فوت میکنه اما پولشو چون بهش احتیاج داشته بعد ازمرگش به خانوادش میدن

یه جور شبیه خودکشی میشه انگار که برای خانوادش خودشو میکشه و در عوض پول میگیره

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...