2777
2789
پیدا کردن شما زحمت نکش

عا خب خداروشکر

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
😂😂پیدا نمیکنی

اولا شما فرض کن اگه یکی نداشته باشه با این طرز خندیدن و حرف زدنتون کارتون خیلی زشته

دوما من بهترین شغل و خونه و ماشین دارم از دست همسر سابقم می‌خوام یه مدت فرار کنم تهران

ببینم اگه بتونم بمونم بعدش خونه ی بهتر بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا شما فرض کن اگه یکی نداشته باشه با این طرز خندیدن و حرف زدنتون کارتون خیلی زشته دوما من بهتر ...

خنده من بع وضعیت تلخ شرایط بود متاسفانه عادت کردم به همه چیز بخندم اگر باعث آزردگی شدم عذر میخوام شما رو مسخره نکردم شرایط رو مسخره کردم خودم میخواستم خونه اجاره کنم ولی وسعم نرسید 

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش