2777
2789

یک هفته اس بستریه و ما پیش مادرشوهرم زندگی میکنیم 

یه خاهر بزرگتر داره ک واقعا هوای مادرش رو داره و کاراشو میکنه ولی بقیه 🙁🙁

دختر کوچیکش ادا داره خیلی ناراحتم  و همش میاد گریه و زاری  و ماهارو دیدنی ب نشانه ی ناراحتی اصلا باهامون حرفم نمیزنه 

امروز از ای سیو اوردنش و من مراقبشم  دخترش زنگ زده من  سرکارم (فروشنده اس تو مزون)  زنگ زده کار دارم ولی میام ملاقات  اومد دیدم رفته ناخوناشو  ترمیم کرده 😐😐همه ی وظایف مادرشوهرم متاسفانه  گردن شوهرمه  بقیه ام فقط میان سرمیزنن و میرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مسایل نگهداری از پدر و مادرشوهر بستگی به رسوم خانواده داره نمیشه نظر کلی داد ولی بهتره صحبت کنید همه مراقبشون باشن

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اگه برای رضای خدا کاری میکنید بسپرینش ب خدا  اعتراضی نکنید ❤❤❤🌺🌺🌺ببخشید اگه بی ادبی شد  ...

خدا شاهده برای  اینکه کسی قدر بدونه کار نمیکنم ولی اداها و کاراشون رو مخه ادمه

ببین حتما باهاشون حرف بزنین.. اونم مستقیم و رک.. یه بار بگین همه جمع بشین حرف داریم.. بعد هم کارارو تقسیم کنین هم تذکر بدین که خرجا سنگینه همه یه قسمت خرجو بگیرن.. مثلا یکی دارو یکی فیزیوتراپیش یکی خورد و خوراکش..

چون اگه تذکر ندین بعد یه مدت میشه جزو وظیفه تون و حتی تشکرم نمیکنن ازتون..

اینو کسی میگه که قبلا تجربه ی این موقعیتو داشته