2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سکته مغزی کرده و رفتار بچه هاش

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 56 پست
اشتباه مامان من نکن مریَض داری سخته افسرده میکنه آدمو 

درود بر شما 

من هم مادرشوهرمو اداره کردم

پنج تا خواهر شوهر داشتم با دو تا پسر دیگه 

من چون عروس بزرگه بودم 

ببخشید پدرمو در اوردن

اخرشم ارتروز زانو ...کمر درد مونده برام 

۱۶ سال راه بردم 

الان سه سال فوت شده ...خدا شاهده جوری رفتار میکنن 

انگار نه انگار این همه زحمت کشیدیم و خرج کردیم

من میگم هر چیزی سر جای خودش 

نوبتی باشه 

یه مریضی میمونه برای ادم

ساده و بی ریا
عزیزم وقتی تو یه خونه زندگی میکنین ینی یه خونواده این و باید مسئولیت اون خونه رو افرادی ک داخلش زندگ ...

چرا ؟با کدوم مدرک و سند؟مگه جایی رو امضا کردیم که مسیولین غم و شادی و مریضی و همه چیشون با ما ست چون به ما چهاردیواری دادن 

هنگام تقسیم ارث هم باید بین اون با بقیه فرق گذاشته شه یا نه ؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا یاد حرف پدرشوهرم افتادم که ی پدرو مادر ده تا بچه رو نگه میدارن اما ده تا بچه ی پدرو مادرو نمیتونن نگهدان ای بابا ما همش خرجشو میدم میدی بده خرجش برای رضای خدا دیگه نه گلایه کن و نه غر بزن بدون خدا ده برابرش و بهت میده دیدم که میگم خدا شاهده زن داداشم ۸ سال برادرم و از ما حالا من خواهر یا اونی یکی خواهرام و برادرم به درک ۸ سال برادرم از پدرم برید ۸ سال الکی نیومد و نرفت حالا بعد ۸ سال دادلسم به خودش اومده و فهمیده که زن داداش الکی پای همه رو بردیه و هر روز تو خونشون جنگه به خدا خودش چه بد چه خوب خودش جواب کارای همه رو میده

عزیزم وقتی شوهرت با سهم ارث مادرش واسه خودش خونه خریده ودرضمن حقوقش قبل از مریض شدنش خونه شما خرج میشده دیگه نباید از کسی توقع داشته باشین چون نمیشه امتیاز گرفت ولی خدمات نداد

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔
عزیزم نگه داری از یه آدم سکته مغزی کار راحتی نیست که هیچ کار چیه نفرم نیست.. حتما باید چندین نفر همک ...

آفرین 

دقیقا همینطوره

هزینه پوشک بزرگسال هم ما داشتیم 

خدا برای کسی نخواد 

خیلی سخته

ساده و بی ریا
چرا ؟با کدوم مدرک و سند؟مگه جایی رو امضا کردیم که مسیولین غم و شادی و مریضی و همه چیشون با ما ست چون ...

اینارو به اونا بگو خب بگو هفتگی یا ماهانه ش کنن ولی بدون ثوابی ک تو میبردی هیچکس نمیبره

عزیزم خدا بهتون اجر بده و امیدوارم مشکلتون حل بشه.

من فارق از نظر در مورد تاپیکت یه چیزی بگم بهتون.

نزارید زخم بستر بگیره. هر دو ساعت ازین دنده به اون دنده کنید.

زیر بدنش مرطوب نباشه.

ملافه زیر بدنش صاف باشه.

اگه کامل بی حرکته تشک مواجم باید کرایه کنید.

اینکارو نمیتونی تنهایی انجام بدی. باهاشون صحبت کن بگو حتما باید برا جابه جاییش بیان کمکت. بترسونشون اگه زخم بستر بگیره اول دردسره برای همه. یهو یه روز صبح بلند میشید می‌بینید همه جای پشتش زخم شده.

آفرین  دقیقا همینطوره هزینه پوشک بزرگسال هم ما داشتیم  خدا برای کسی نخواد  خیلی س ...

هزینه به کنار حالا کلی کار داره یه نفر بخواد نگه اش داره کمترین مشکلش دیسک کمره.. بگیر برو تا افسردگی و روانی شدن🤦‍♀️

عزیزم وقتی شوهرت با سهم ارث مادرش واسه خودش خونه خریده ودرضمن حقوقش قبل از مریض شدنش خونه شما خرج می ...

از حقوقش چیزی برا خودش نمیمچنه ک بما خرج کنه مجرد بود شوهرم کل خونه رو درست کرده وسایله خریده خرج مادرش کرده هیچی ب هیچی  واقعا دلم قد دنیا گرفته یروز بچه ها دورش بودن از شش صبح بیدارم  هم اشپزی هم کار مادر و کار خونه واقعا ناامید شدم از زندگی 

خدا شفاش بده عزیزم

ارادت خاصی به امام حسین(ع) دارم، قربونش برم الهی یه جوری حسش میکنم که انگار داره نگاهم میکنه. ازش چیزایی خواستم که بنظرم محال میومده ولی بهم داده. یه جور دلگرمی دارم، تو شرایط بدم انگار مثل یه پدر مهربون و با اقتدار کنارم بوده😍خوشحالم که دارمش تو قلب و ذهنم. السلام علی الحسین (ع).(خدا جونم شکرت که امام حسین تو دنیامون هست) 
از حقوقش چیزی برا خودش نمیمچنه ک بما خرج کنه مجرد بود شوهرم کل خونه رو درست کرده وسایله خریده خرج ما ...

خوب ازشون کمک بخواه مگه شما رو ببخشید نوکر گیر اوردن اگه دیدی بهشون برخورد به درک بگو من فقط به خاطر شوهرم به مامان رسیدگی میکنم دیگه هتل که نیست خونم

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔