یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من باردار بودم برا پسرم که خیلی اذیت میکرد رفتم پیش روانشناس یه برچسب بد به پسرم زد حتی یه سوال ازش نپرسید یکم مراعاته منو نکرد منم شوک شدید بهم وارد شد متاسفانه خونریزی کردم دخترمو از دست دادم پسرمم شوهرم برد یه جا دیگه گفتن اضطراب داره چیزیش نیس حالا هنوز میترسم از مطب از روانشناس
یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓
بعضيا اصلا در حد عذر میخوان خر هم نمیفهمن خودشون باید به یه روانشناس مراجعه کنن بعد میرن مطب ...
مربی مهده پسرم معرفی کرد گفت استادمونه حتی بعدش که فهمیدن اینحوری شده یه زنگ بهم نزدن فقط من زنگ زدم یه معذرت خواهی کوچولو کردن انقد ایرانیا مسئولیته اجتماعی ندارن دکتری که میرفتم یه تماس نگرفت ببینه چرا من دیگه نیومدم با اینکه شیش ماهم بود
یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓