2777
2789

مشکلتون چی بوده؟؟ 

من اخلاقم خیلی تنده خیییلی زود عصبی میشم کنترل خشم ندارم 

زود گریه میفتم اصلا خودمو قبول ندارم 

حس سرخوردگی شدید دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل مشخصی نداشتم. زندگیم بهم ریخته بود. سی چهل جلسه رفتم. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من روانشناس رفتم با خاک کوچه یکی شدم 😜 الانم فوبیا مطب گرفتم حتی سختمه برا چیزای دیگه برم مطب و کلینیک اسم روانشناس بیاد مثل گچ سفید میشم

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
چرا 

من باردار بودم برا پسرم که خیلی اذیت میکرد رفتم پیش روانشناس یه برچسب بد به پسرم زد حتی یه سوال ازش نپرسید یکم مراعاته منو نکرد منم شوک شدید بهم وارد شد متاسفانه خونریزی کردم دخترمو از دست دادم پسرمم شوهرم برد یه جا دیگه گفتن اضطراب داره چیزیش نیس حالا هنوز میترسم از مطب از روانشناس 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
من باردار بودم برا پسرم که خیلی اذیت میکرد رفتم پیش روانشناس یه برچسب بد به پسرم زد حتی یه سوال ازش ...

بعضيا اصلا در حد عذر میخوان خر هم نمیفهمن 

خودشون باید به یه روانشناس مراجعه کنن بعد میرن مطب میزنن

قبلش تحقیق میکردین

آخه همه عصبیم میکنن🥲

یه چندتا راهکار دارم برات یکی گوشی رو بذار کنار مخصوصا انیستا نرو اصلا دوم تلوزیون رو خیلی کم کن فیلم ترکی ایرانی اصلا نبین فیلم امریکایی ببین 

پیاده روی کن یه زبان جدید بخون کتابه خوب بخون 

بعضيا اصلا در حد عذر میخوان خر هم نمیفهمن  خودشون باید به یه روانشناس مراجعه کنن بعد میرن مطب ...

مربی مهده پسرم معرفی کرد گفت استادمونه حتی بعدش که فهمیدن اینحوری شده یه زنگ بهم نزدن فقط من زنگ زدم یه معذرت خواهی کوچولو کردن انقد ایرانیا مسئولیته اجتماعی ندارن دکتری که میرفتم یه تماس نگرفت ببینه چرا من دیگه نیومدم با اینکه شیش ماهم بود 

یه چندتا راهکار دارم برات یکی گوشی رو بذار کنار مخصوصا انیستا نرو اصلا دوم تلوزیون رو خیلی کم کن فیل ...

نه اینستا دارم نه فیلم میبینم 

اگه زیادم با گوشی ور برم فقط میام نی نی سایت

استادم بوده🥲

دقیقا همین وحشتناک ترش کرده قضیه رو