2777
2789

منو شوهرم از اولشم یه اختلافایی داشتیم یه فاصله ای بینمون بود اون اواخر یکم بهتر شده بود چون اختلاف سنیمون زیاد بود بهم گفت بچه بیاریم من سنم داره میره بالا نمیخوام تو پیری بچه دار بشم منم قبول کردم با خودم گفتم بچه زندگیمونو گرم میکنه محبتمونو به همدیگه بیشتر میکنه ۱۴ روزه زایمان کردم تو این چند روز یه بار نپرسیده حالت چطوره الان که خونه ی مامانمم فقط واسه دیدن بچه میادو میره حتی تو صورتمم نگاه نمیکنه سردیش نسبت بهم ده برابر شده انگار من مجسمه ام نه باهام حرف میزنه نه نگام میکنه نه پیام میده نه زنگ میزنه چرا اینجوری شد اخه چرا همه چی بدتر شد🥺😔

عزیزم بچه نه حلال هست نه فیلر

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت با اومدن بچه چیزی درست نمیشه

واین کار اصلا عاقلانه نیست وفتی هنوز خودت نمیتونی با شرایط کنار بیای پای ینفر دیگ وسط بکشی

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

تو بهش پیام بده گله گزاری نکن حرفای عشقولانه بزن جوک بفرست براش خودتو لوس کن واسش بگو دلم بوستو میخواد و از این جور حرفا

ببین الان هورمونات ب هم ریخته و باید بتونی خودتو اوکی کنی ک خدایی نکرده افسردگی نگیری

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

افکار احمقانه:

زنش بدیم درست میشه

عقدتون بخونن درست میشه

برید زیر یه سقف درست میشه

بچه بیارید درست میشه

و اینم عاقبتش😒😒😒

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

عزیزم مبارک باشه 

انشالاک قدمش براتون پرازخیربرکته🥀

الان هورمونات بهم ریخته دلت توجه بیشترمیخادحساس شدی

مردابعداززایمان معمولابچه روب شکل رقیب میبینن.چون مادرهمه حواسش پی بچه هس خواه ناخواه سرگردون بچس فک میکنن توجهی بهشون مثه گذشته نداری.

بزاربچت بزرگ بشع شیرین زبون بشه ذوق کنه اون موقع میفهمی چقدشیرینه.

مامانمدرگیرسرطانه 

عزیزم تو بگو بخند براش تعریف کن ،همش منتظر نمون اون پیش قدم بشه برای صحبت  الان که بچه آوردی همه تلاشت رو بکن رابطتت با شوهر خوب بشه ،سخته اما شدنیه ،حالا تازه زایمان کردی وقتی بری خونه خودت و شیرین کارهای بچه ات شروع بشه میتونه رابط شما رو هم شیرینتر بکنه ،به شرط اینکه خودت هم واسه زندگیت ذوق و شوق نشون بدی