2777
2789
عنوان

رابطه ی سمی بیاین کمک کنین لطفا+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 77 پست
میدونم گلم فقط خواستم یکم شوخی کنم فضا عوض بشه من تاپیک های قبلی شما رو نخوندم اما تو این تاپیک گفت ...

یه دخترعمو داره که پزشکی میخونه گفته بودن خانواده عموش بهش پیشنهاد داده بودن این قبول نکرده بود

😔😔😔😔

به جا زانو غم بغل گرفتن برو پیش مشاور . تا درگیر آدما سمی نباشی . یا خودت بساز 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اشخاص رو اصلا برا ازدواج نمیخواد

اون باید به شما متعهد باشه

ببین مشکلی نداری که بعد از ازدواج هم این روابطش رو ادامه بده؟

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
اون باید به شما متعهد باشه ببین مشکلی نداری که بعد از ازدواج هم این روابطش رو ادامه بده؟

من ادم به شدت عاطفی هستم که نمیتونم این جور روابط رو تحمل کنم ولی با همه اینطور نیست اصلا

مثلا هزار تا دختر قشنگ‌ تو محیط'کارش هستن ولی به هیچکدومشون رو نمیده

اگه رابطه جدی هست حتما برید پیش مشاور تا بعدا خدایی نکرده خودت رو ملامت نکنی  شل نگیر بشناس ...

خب عزیزم من الان از شما مشورت میخوام که امشب چی بهش بگم که بفهمم قصد اخرش جیه؟

چون خواستگار خوب دارم

من ادم به شدت عاطفی هستم که نمیتونم این جور روابط رو تحمل کنم ولی با همه اینطور نیست اصلا مثلا هزار ...

مگه نمیگی با کس دیگه هم رابطه داره؟

عزیزم وظیفشو انجام میده مگر تو اینهمه پسر خوشتیپ میبینی بهشون توجه میکنی

فکر نکن این آپشنه

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
از خواهرش شنیدم که داشت باهاش حرف میزد میگفت رفتی روانشناس چی گفته و اینا بخاطر همین رفتارش که بیش ...

اگه رابطه جنسی براش مهمه یعنی این آقا گرم مزاج هستش و هرروز از همسرش رابطه میخواد حتی ممکنه چندبار در روز هم بخواد

اما تنوع طلب بودن با گرم مزاج بودن فرق داره 

تنوع طلب یعنی با هیچ زنی نمیتونه زمان زیادی زندگی کنه و با گذشت زمان دلش رو میزنه و سعی میکنه خودش رو از اون رابطه خلاص کنه و بره سراغ یه نفر دیگه

اگه تنوع طلبه و تو دلت میخواد تا آخر عمر باهاش زندگی کنی بی خیال شو ،ضربه میخوری

ببین عزیزم ازدواج با آدم تنوع طلب خیلی سخت امکانش هست بعد از ازدواج هم ادامه داشته باشه و اینکه نوشت قرص خوردم بخوابم حتما مشکل داره که قرص خواب و میخوره به نظرم اگه قصد ازدواج داری حتما باهاش برو پیش دکترش چون بحث یه عمر زندگی و زندگی به آدمی که مشکلات روحی داره حالا تنوع طلب یا افسردگی داره هرچی خیلی سخت 

منطقی فکر کن سنت هم کم هنوز پس عجله نکن 

اره دقبقا همین مشکلشه روانشناسم رفته فکر کنم منم تو دوراهی موندم

پس بی خیالش شو عزیزم، این چه کاریه، خودت رو تو همچین رابطه ی سمی بندازی!!!! اون تنوع طلب مطمئن باش نمیتونه شوهر خوبی برای تو باشه 

ببین عزیزم ازدواج با آدم تنوع طلب خیلی سخت امکانش هست بعد از ازدواج هم ادامه داشته باشه و اینکه نوشت ...

عزیزم گرم مزاجه نه تنوع طلب 

مثلا وقتی با من بود منو با همه ی همکاراش اشنا کرد