2777
2789
عنوان

رابطه ی سمی بیاین کمک کنین لطفا+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانه و ساده میگم که"احتیاط شرط عقل هست" حتی اگه پیش همه علاقشو ثابت کنه، بازهم تو صفر تا صدتو نز ...

میدونی عزیزم من خیلی خواستگارای خوب دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم ازدواج کنم 

میدونی عزیزم من خیلی خواستگارای خوب دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم ازدواج کنم 

فدات شم عجله نکن

با توجه به سنت و شرایط شغلیت کلی مسیر و فرصت داری

این اقارم بسنج، منطقی، نه کورکورانه

بعدم دیدی رد شد از ازمون سنجش و معیار و... 

به راحتی بزارش کنار

منظورت چیه نمیتونم ازدواج کنم؟ 

گیسو کمند چرا میخوای بزور مارو مجبور کتی که بگیم فلانی دوست داره و ازرو هوس نیس .....چرا نیخوای ما ب ...

حالا باورت نمیشه یه خواستگار دارم خیلی اقا

اصلا موقعیت عالی ولی نمیدونم جرا نمیتونم به ازدواج با کس دیگه فکر کنم

اون اشخاص رو اصلا برا ازدواج نمیخواد

🍃🍃🍃🍃🍃🍃  چه بگویم نگفته هم پیداست.....

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

کی دزدیده؟ چجوری دزدیدن؟ باحال بود😂😂😂

تازه شسته بودمش انداخته بودم رو بند صبح دیدمش زیر خورشید داشت حال میکرد پتوی صورتی نازنینم ظهر اومدم دیدم نیست😔 رفتم پایین خونمون همه جا رو گشتم نبود

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

فدات شم عجله نکن با توجه به سنت و شرایط شغلیت کلی مسیر و فرصت داری این اقارم بسنج، منطقی، نه کورکو ...

خب مشکلم اینجاست نمیدونم چطوری بسنجم

اصلا مطمئن نیستم منم برا ازدواج میخواد یا نه

یعنی خواستگارامو رد میکنم

رابطه منظورم چت و ایناس نه رابطه ی جنسی اینو که من هیچوقت قبول نمیکنم

میدونم گلم فقط خواستم یکم شوخی کنم فضا عوض بشه

من تاپیک های قبلی شما رو نخوندم اما تو این تاپیک گفتی قبلا پسره پیش روانپزشک میرفته ، ۱-دلیل رفتنش پیش روانپزشک چیه؟

۲- تو مهمونی هایی که هستین و... ارتباطش با بقیه خانم ها چجوریه؟ غیر از تو کس دیگه ای هست که بهش توجه کنه یا باهاش بگو بخند کنه؟  

میدونم گلم فقط خواستم یکم شوخی کنم فضا عوض بشه من تاپیک های قبلی شما رو نخوندم اما تو این تاپیک گفت ...

از خواهرش شنیدم که داشت باهاش حرف میزد میگفت رفتی روانشناس چی گفته و اینا

بخاطر همین رفتارش که بیش از حد رابطه ی جنسی براش مهم

تو جمع مهمونیا خیلی ادم سنگینی خودشو نشون میده یعنی همه روش قسم میخورن با بقیه هم کلا عادیه