واقعا مادرشوهرمن بخاطر چشم هم چشمی میگه مدرسه غیر انتفایی میگن بچه ها زرنگ میشن از خودش چیزی میگه نه سواد داره ولی به نظر خودم ابتدایی همون مدرسع دولتی باشه بعد ش غیرانتفایی ثبت نامش کنیم
این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور
الآنم با وجود اینکه درسش خوب بود به عنوان شاگرد زرنگ کلاس معرفیش نکردن به جاش دو نفر دیگه از بچه هارو که مادراشون با هم اکیپ بودن معرفی کردن نمیدونم چرا
چون معلم های مدرسه غیر انتفاعی نیازی نیست تو زمینه آموزش مدرک داشته باشم ولی مدارس دولتی حتما باید دانشگاه رفته باشن بعد هم مدرسه خصوصی بچهلوس و وابسته بار میاد
منم دخترم میخوام دولتی ثبت نام کنم پیش دبستانی یه مدرسه غیر انتفاهی بود به نظرم کار خاصی انجام نمیدن بستگی به اراده خود بچه داره تازه چند تا از فامیلامون هیچ جا کار گیرشون نیومده رفتن معلم غیر انتفاهی شدن حداقل معلمای دولتی تحصیل کرده این کارن