2777
2789

همش این چند روزه فکر میکنم من مقصر بودم که بهم خیانت کرد.‌ آخه خیلی دوستش داشتم. بعد از یک‌و نیم دهه که باهم ازدواج کرده بودیم‌هنوز مثل جوونیام دوستش داشتم....یه ضربه عاطفی بد خوردم. با اینکه طلاقم بدون دردسر تموم شد...مهریه م رو داد به شرط اینکه دیگه تو زندگیش دخالت نکنم و بزارم بچه ها برن پیشش. اما من واقعا ضربه بدی خوردم. هنوز احساس میکنم دوستش دارم. آخه من با عشق خیلی زیادییی بهش ازدواج کردم. و اون به من خیانت کرد‌....

هیچی براش کم نزاشتم. عروسی یا جایی میرفتیم تعریف میکرد همسر سابقم که آره چرا انقدر خوشگلی خیلی سر سنگینی....نمیدونم چرا یهو اینکارو کرد.

نمیدونم‌......

خواهر گلم...امیدوارم خوب بخوابی.  مامان هنوز اتاقت رو جمع نکرده. تو هیچوقت از یاد ما نمیری.

امروز دخترم و پسرم بعد از مدرسه باباشون اومد دنبالشون.

احساس میکنم منم که شکست خوردم....

خواهر گلم...امیدوارم خوب بخوابی.  مامان هنوز اتاقت رو جمع نکرده. تو هیچوقت از یاد ما نمیری.

خدا به دلت آرامش بده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت طلاق خاستی

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
خودت طلاق خاستی

بهم خیانت کرد.

بعد از اینکه فهمید فهمیدم هم من درخواست دادم و هم اون.

واقعا بعد از ۱۵ سال طلاق گرفتی؟

آره.

اون خواست‌

منم میخواستم. طلاقمون توافقی بود.

بهم خیانت کرد. بعد از اینکه فهمید فهمیدم هم من درخواست دادم و هم اون.

وای یعنی اونم طلب بخشش نکرد 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

الهی 😔

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
نتونستی ببخشیش؟بخاطر بچه هات و جوونی ک باهش گذروندی ببخشش

میخواستم ببخشمش.

اما بهم اجازه نداد. تا فهمید فهمیدم‌گفت میخوام طلاق بگیریم.

انگار باز عاشق شده

وای امضات قلبم به درد اورد 

خواهرت چند سالش

واقعا خیلی سخته خدا بهت صبر بده بتونی این جدایی رو تحمل کنی‌

خیانت خیلی بده مثل موریانه میوفته به جون افکار آدم .

هر چقدرم قوی باشی نمیتونی تحمل کنی.

البته بهترین کارو کردی که جدا شدی.

چون خیانت کردن مرد یه نوع بی حرمتی به زنه.

آخه بگو بیشرفا مگه زن خودتون چی کم داره که میریر سراغ خیانت.