2777
2789

برای شستن موزاییک های حیاط از چه شوینده ای استفاده میکنین؟ 

و دستشویی و حمام را با چی میشورین؟

و همچنین برای لکه بری لباس ها چی استفاده میکنین 

ممنون میشم بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیاط شستن اسرافه آبه چون مرتب چرک میشه فقط جارو میکشم

حمام دستشویی هم با پودر ماشین لباسشویی و وایتکس قاطی میکنم مرتب میشورم لک نمیشه

برا لکه بری لباس هم پودر سپید مخصوص لکه بری و پودر صابون رنده میکنم خیلی خوب جواب میده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

همشون جرمگیر 

لباسها ک لک و  چربی دارن اول ریکا بعدم پودر ماشین رو خوده لکه میزنم میندازیم ماشین . بعدم تو نور مستقیم آفتاب .. نور آفتاب خیلی لک ها رو میبره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

حیاط و پارکینگ رو که کارگر تمیز میکنه نمیدونم چی استفاده میکنه، حمام و دستشویی رو با تمیز کننده من، سفید کننده و پودر رخشا، برای لکه لباس ها اگر لباس سفید باشه از سفید کننده و برای لباس‌های رنگی از صابون

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
جوهر نمک را میشه واسه شستن موزاییک های حیاط هم استفاده کرد؟

اگه لکه عمیق باشه مثل روغن ریزی ماشین از جوهر نمک استفاده میشه

مسئول نظافتمون از همین برای پارکینگ استفاده میکنه

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

ی مایع شوینده هست اسمش بوژنه هس من ی هفتس خریدم تاحالااستفاده نکرده بودم ازش بی نظیییییییره عااااااالی دسشویی حمام سرامیک موزاییک.کاشی میشه دسته ی گل...حتی رو سرامیک خونم جای ترمز فرش بود هرترفندی بکاربرده بودم تمیزنشده بود دیروز بابوژنه تمیزشد عااااالی بود

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون