2777
2789
عنوان

این آقا خیلی رفتاراش جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 24 پست
اگه قصد ازدواج نداره خودتو درگیرش نکن چون اون با این حال و هوا از قطع ارتباطتون اصلا اذیت نمیشه ولی ...

قطعا

بیشتر ی رفاقت صمیمیه 

و ی حالت لذت اززندگی تو لابه لای روزمرگیا

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

اگه میتونی اینو بپذیری که فردا بیاد بگه دیگه نمیخواد باهات ارتباطی داشته باشه یا اصلا بدون اطلاع حتی یهو غیبش بزنه یا جوابتو یکی درمیون بده ، ادامه بده اما اگه دنبال رابطه هدف مندی این ادم اهلش نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه ایشون هیچ تعهد به شما ندارم به گفته خودش نه وابستگی نه احساسی ولی شما نسبت به ایشون آنقدر مراقبین و تمام روابط خودتون براش شفاف می کنید آیا ایشونم با شما همینطور؟

همسر متفاوت و می دونی همیشه در کنارت و قرار نیست یهو غیب بشه

محبت میکنه و ارزش قائله  کاری که همسر آدم میکنه  بنظرتون اینا از علاقست یا قانون رابطه ه ...

داشتم قبل از ازدواجم این رابطه رو ...

این مدل ادمها چون متعد از نظر قانونی نمیشن،خیال شون کلا راحته ..

عشق ورزشی شونم شفاف و با صداقته .

بودنشون کنارتم همینه.

ولی اصلا حاضر نیستن قانونی باهات تیک بزنن...

سوال من اینه :

اون پسر هست و تکلیفش مشخصه با خودش و اطرافیان و جامعه اش...

اما تو دختری هستی که باید ازدواج کنی و هدفت تشکیل خانواده است.

بعد میگین: دیده شدنش با من براش مسئله نیست !!!!

چرا باید مسئله باشه ؟!

تو باید برات مهم باشه .

مطمئنا سالها بدون تعهد و زندکی مشترک بودن زیر یک سقف و قانونی ،ارزوی هیچ دختری نیست

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

محبت میکنه و ارزش قائله  کاری که همسر آدم میکنه  بنظرتون اینا از علاقست یا قانون رابطه ه ...

کجایی هستین عزیزم؟ چند سالتونه 

ب آرزو نرسیدیمو، دیر دانستیم... ک راه دورتر ازعمر آرزومند است..😔
بهم میگه متفاوتی چون شبیه بقیه دخترانیستم  امامیگه مشکوکی و این اذیتش میکنه😂😂 اخه من رفیق ز ...

اینو به همه میگن 

تو متفاوتی 

تو با همه فرق داری 

تو باهوشی 

تو یه چیز دیگه هستی 

کسی که تکلیفشو از اول مشخص کرده ولش کن ،چون چند وقت دیگه اتفاقی بیافته یا جدایی و یا هر مسئله دیگه هم بشه ،گله کنی میگه که من اول گفته ذودم بهت

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اینو به همه میگن  تو متفاوتی  تو با همه فرق داری  تو باهوشی  تو یه چیز دیگه ...

اینم بگم جدیدا میاد زیر پستام قلب میزاره و میگه میخوام بقیه ببینن😑😑

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

بنظرم روابطتو محدود کن باهاش و اتفاقا تاکید کن نمیخوام هیچ کس ببینه

بگو چون تو برای من موندنی نیستی پس نمیخوام کسی نه قلب زیر پستارو ببینه نه کنار هم بودنمون رو

وقتی یه نفر میگه بزار همه ببینن که همه جوره طرفشو میخواد و قرار نیست پا پس بکشه