2777
2789
وای چه حوصله ای داری به اینا همه برسی😁  ولی قشنگن خوبه که علاقه داری مخصوصا اون گلدون شک ...

ممنون عزیزم 😘😘

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درباره نگه داریشون هم یکم توضیح بده ، خاکشون،  من هیچی بلد نیستم ولی دوست دارم🌱

نگهداری گل خیلی سخت نیست

اول از گلهای ارزون قیمت و جان سخت شروع کن

برای حیاط کاکتوس و اشک مریم و مرجان و گل یخ...

گل یخ و اشک خیلی راحت تکثیر میشن و به راحتی از بین نمیرن خاک چندان مرغوبی نمیخواد اشک گل کم آبیه ولی یخ رو باید یه روز درمیون آب بدی

برای توی خونه از پتوس و سانسوریا شروع کن پتوس رو میتونی قلمه بزنی و حتی اگه گلدون از بین رفت قلمه داری

سانسوریا هم که گل زیبا و جان سختی هست.

گل جدید میخری یه مدت قاطی گلات نکن تا معلوم بشه آفتی نداره. من یه کلکسیون از گلهای نابم رو که داخل خونه نگهداری میکردم با آوردن یه بنجامین آفتی از بین بردم. اینقدر ضرر کردم و دلم سوخت که تا الان گلای داخل خونه رو اضافه نکردم از اون فاجعه فقط سانسوریا هام موندن.

و خدایی که بشدت کافیست......
نگهداری گل خیلی سخت نیست اول از گلهای ارزون قیمت و جان سخت شروع کن برای حیاط کاکتوس و اشک مریم و م ...

ممنون عزیزم که با حوصله توضیح دادی❤️

از نگهداری رز یا شب بو چیزی میدونی 

خیلی ناراحت شدی ولی خوب تجربه شده

این که گفتی گلدون جدید رو قاطی گلها نکن یعنی کجا بذاریم

مرنج و مرنجان
@مهسان93    

ممنون عزیزم از تگ .🙏🌹

ایشون کاربر سال ۸۹ هستن 

اسم من خط تیره داره ، به خاطر این کاربر عوض کردم اسممو😣 اسممون مشترک بود من اصلا تگ نمیشدم ،الان این خط تیره هم خودش مسئله شده

گلدونهات و خونه خیلی نازن 🌺 ممنون که به اشتراک گذاشتی عزیزم

اسمشون رو اگه ممکنه بگو ، فقط کاجو شناختم

مرنج و مرنجان
ممنون عزیزم که با حوصله توضیح دادی❤️ از نگهداری رز یا شب بو چیزی میدونی  خیلی ناراحت شدی ولی ...

رز داخل باغچه کاشتم بوته شو

شب بو تجربه ندارم

مدت یه هفته گل جدید رو یه گوشه دیگه بزار اگه آفت داشته باشه خودش نشون میده

ممنون عزیزم از تگ .🙏🌹 ایشون کاربر سال ۸۹ هستن  اسم من خط تیره داره ، به خاطر این کاربر عوض ...

دیفن باختیا،سانسوریا،یوکا،پتس،زانفیا،فیلتوس،فردوس،گل ثروت،قاشقی‌ اگه اسماشون درست نوشته باشم

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
چققدر زیبا چقدرباسلیقه😍😍😍😍😍

قربونت😘😘😘😘

ممنون عزیزم از کجا معلومه یه گلدون آفت داره

وقتی خریدی نگاه کن اگه روی برگاش چیزی شبیه آب گچی ریختن یعنی مشکل داشته و قارچ کش زدن بعضی گلفروشا میگن برا پیشگیری زدن ولی الکی میگن زیر برگا شپشک های خیلی ریز داره اندازه نوک  سوزن برای هر گل متفاوته ، حسن یوسف سفیده پتوس  سیاهه شفلرا قهوه ای...

اگه برگ گل لکه قهوه ای داشت یعنی ریشه قارچی شده....

اگه از ظاهرش متوجه نشدید

یه هفته کنار باشه بی حال میشه و علایم رو زودتر نشون میده