2777
2789
عنوان

رفیق های سمی

160 بازدید | 10 پست

بنظرتون میشه با کسی ک اعتماد ب نفستو پایین میاره رفاقت کرد؟ من ترم ۴ دانشگام بعد از ترم اول یکساله تقریبا با یکی اشنا شدم رفیق شدیم اوایل خیلی خوب ولی اواسط ی طوری شد که همش منم تحقیرمیکرذ جلو دیگران مثلا با استاد رو هم ریخته بود از دستی استادو میاورد تو پارکینگ ک منو با فلان پسره ببینه/ از رابطع هام واسه استاد تعریف میکرد ک منو خراب کنه/ مثلا هرکی تو خیابون بهم شماره میداد ازین مریضا میگفت خیلی جدی تو ک تنهایی برو تو رابطع بعد من میگفتم اخه با ایناااا؟/ همیشه هم تو همه کارا منو جلو میفرستاد/انقدرم قیافه میگرف همیشه میگف من از تو خوشگلترم تو زشتی فلانی شبیه خوکی / روز تولدم رفیق دیگم میخاس منو سوپرایز کنه از سر مجبوری اومده بود وگرنه ب رفیقم گفته بوده من کادو پیدا نمیکنم برا پگاه😐/همش بهم‌میگف عقده ای/ همیشه هم قهر میکردیم حتی یکماه طول میکشید چون همیشه من میرفتم جلو / این دفعه نرفتم چون واقعا صبرم لبریز شده بود دیگه واقعا ازش خسته شده بودم بچه ها دانشگا میومدن میپرسیدن ازم میگفتم واقعا دیگه حوصلشو ندارم میخام باهاش تموم کنم این دوستی ما یک طرفس/ بعد الان دیدم زده منو از همه جا بلاک کرده / 

بلاکش کن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

ازت متنفره 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب گفتی🤣

پ انتظار داشتی بگم عاشقته ؟😂

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
بیخیالش ، مهم نیست، توام ببلاکش... راستی اسی چطوری با نامزدت میحرفی؟ عربی بلدی؟ 

عشقم نامزدم که طوری نیستش که فارسی بلد نباشه😂از منم بیشتر مسلطه فارسی!

اون فقط زاده لبنانه و زبان عربی هم بلده وگرنه تو شهر خودمون زندگی میکنن و زن داداشش و مامانش شمالی ان

عشقم نامزدم که طوری نیستش که فارسی بلد نباشه😂از منم بیشتر مسلطه فارسی! اون فقط زاده لبنانه و زبان ...

خوشبخت باشین عزیزم 

ب آرزو نرسیدیمو، دیر دانستیم... ک راه دورتر ازعمر آرزومند است..😔

من تجربه دوستی با چنین شخصی البته با درجه سمی کمی پایینتر داشتم،اینکه همیشه ظاهر خودش رو تحسین میکرد و یه طوری ظاهر منو مسخره میکرد یا وقتی باهم قهر میکردیم بدترین حرف‌ها رو پشت سرم ردیف میکرد و جلو روم هم خیلی باهام بد حرف میزد میشد بدترین دشمنم!فاصله بین من و اون یکی دوست صمیمیم ایجاد میکزد! به هرحال من خودم پاشو بریدم و قطع ارتباط کردم ! معتقدم زندگی کوتاهه و ارزش نداره وقت کم خودم رو با چنین افراد سمی بگذرونم!