2777
2789
عنوان

دختر دوازده سال دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 88 پست
مایع فلافلو از فلافلیا بخر بیار خونه خودت تو روغن سالم سرخ کن با مخلفات بده بخوره عاشقش میشه  ...

درست میکنم ولی من دوست دارم سالم تر بخوره مثلا اب پز و بخارپز و… یا غذاهای معمولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ۱۰ سالگی فکر کنم شروع کردم به دیدن سریالا کره ای هر روز بیشتر علاقمند و کنجکاو تر شدم تو ژانرا ...

غذاهای اونارو ک دوس داره به سری براش خرچنگ و اختاپوس و کالاماری و اینجور چیزا گرفتم😂 عاشق گروه بی تی اسه، زبان کره ایم اصرراررر میکنه ک بفرست منو ولی من بهش گفتم اگه میخوای هزینه الکی نشه باید بهم ثابت کنی با خوندن زبان انگلیسیت.

ممنون عزیزم همچنین🌹

ماکارونی و لوبیا پلو و بادمجونو اینجور چیزا ک اصلا نمیخوره، من اون دوتارو مثال زدم، قبلا درست میکردم ...

اصلا قابل مقایسه نیس بیرون خیلی کیفیت غذا پایینه 

یه پنیر پیتزا بخر و هرچی مث مرغ ک میپزی برا اونو سرخ کن روش پنیر بریز خیلی بهتر از پیتزاهای اشغال بیرونه 

یه چیزم هستا سن بلوغشه زیاد سخت نگیر عزیزم

کلاس زبان دوست نداره نفرستش بذار کلاسی بره که دوست داره  به موقعش متوجه میشه زبان لازمه اون مو ...

میگم نرو هزینه شم میدم ب کسی ک علاقه داره میگه عمرمو گذاشتم دلش نمیاد بیخیال شه ولی تنبلیشم میاد بخونه میگم خب با خودم اسپیکینگ کن بازم زورش میاد 

با یه روانشناس صحبت کنید کمک کننده اس واقعا

داداشم روانشناسه ولی انقد جلوی اونا مودبه دلم نمیاد خرابش کنم 

ولی خودم خیلی کتابای روانشناسی خوندمو روش پیاده کردم اما همسرم جلوش بحث میکرد اشتباه محض کردیم این موردو

غذاهای اونارو ک دوس داره به سری براش خرچنگ و اختاپوس و کالاماری و اینجور چیزا گرفتم😂 عاشق گروه بی ت ...

اشتباه گرفتی ک واسش کره ای ها اینجور چیزا نمیخورن اونا نودل و ..میخورن

اون واسه چین😂

بفرست زبان کره ای انگلیسیم نشد اشکال نداره هرجور راحته خودش ..

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده