2777
2789
عنوان

دختر دوازده سال دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من اینقدر دعوا میکنن که بعضی وقتا دلم میخواد در خونه رو باز کنم برای همیشه فرار کنم،،،همش تو ...

وای وای خواهر که قشنگ میفهمن چی میگی دیشب به شوهرم میگم خونه نیست رینگ بوکس هست پسرم هم ناقلا میزنه میگه من نمیتونم بشینم اون من وبزنه بعد پسرم هم که بزنه شوهرم بدتر از اونا می افته وسط شون منم دلم میخواد فرار کنم از دستشون 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من دوتا دختر دارم آرزو دارم بزرگ شن راحت شم با این تاپیک ت فهمیدم الان خیلی خوبن    

هر چی بزرگ بشن بدتر میشن دعوا هاشون حسادت هاشون 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دختر منم ده سالشه عین تفاسیر شماست تازه باابجی دوسال ونیمش هم همششششش از صبح تا شب دعوا و کتک کاریه ...

دختر من فعلا با پسرم ک نه ماهشه خیلی خوبه اما قبلا باهاش صحبت کردم اما نگرانم بزرگتر بشه اینم اذیتش کنه داداششو

خودت فست فود درست کن  بجای همبرگرای بیرون ، تو خونه با حوصله همبرگر درست کن و کنارش کاهو و گوج ...

ماکارونی و لوبیا پلو و بادمجونو اینجور چیزا ک اصلا نمیخوره، من اون دوتارو مثال زدم، قبلا درست میکردم اما الان نوزاد دارم وقت نمیکنم، بعد اینکه خودمون ک درست کنیم بهتر از بیرونه اما بازم سالم نیست دگ