2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی برای دخترشون هم نظرشان اینه ک مهریه نگیرن و نگرفتن  صددرصد اینطور نیست تا ب عروس میرسن زو ...

بله همینه 

منم خسته شدم 

قرار شد تموم کنیم 

و همه چی تموم شد

ببین اسی همه میگن مهریه مهم نیست ،خب پس چرا اونا دارن سر کم بودنش چونه میزنن مگه شما خدای نکرده برا ...

بله گلم 

مشکل اصلی من نداشتن استقلال و قهر و لجباز بودنشه 

وگرنه حاضر بودم پدرمو راضی کنم بگم مهریه نمیخام

با توجه به اتفاقایی که الان برات افتاده همون بهتر ک الان اینجور شد! بابا هم خودش هم خانواده اش سم هس ...

آره عزیزم 

تو نامزدی سر حرفای باباش کلی دعوا داشتیم .

همه چی تموم شد عزیزم 

دقیقا برای منم سرمهریه بهم خورد سه سال پیش بعد پنج سال بخاطر مهریه رفت درصورتیکه بهش گفتم باشه هیچی ...

عزیزم من هر چی دیدم  برا بعدیه خوب شدن

انگار شانس من یود .

یه مردی اگه دختری رو بخواد سر مهریه چرتکه نمیندازه..وقتی به این حد مال دوسته مشخصه پول و خرف خانوادش ...

درسته 

نصف دعاهاتون سر دخالت های باباش بود 

سر تعداد حرف زدنامون 

برد و آورد 

بیرون رفتنمون 

و.. دخالت میکرد .

تموم شد دیگه کلا.

یه مردی اگه دختری رو بخواد سر مهریه چرتکه نمیندازه..وقتی به این حد مال دوسته مشخصه پول و خرف خانوادش ...

درسته 

نصف دعاهاتون سر دخالت های باباش بود 

سر تعداد حرف زدنامون 

برد و آورد 

بیرون رفتنمون 

و.. دخالت میکرد 

تموم شد دیگه 

نه گلم سفت و سخت پشتشونه  حتی به خاطر مهریه با منم قهر کرده بود

اگه شناخت کافی و اعتماد ب شما داشت ک سر مهریه ادا در نمی‌آورد من همسرم حتی تو خواستگاری هم طرف منو گرفت  انقد حس خوبی بود چون من پدرم هم فوت شده حس کردم بابام حمایتم می‌کنه 

تو محضر هم تا میدید مامانش اومده سراغم حواسش بود و خودشو میرسوند ب من ک ی موقع حرف مهریه نشه یا اگه شد خودش جواب بده 

تازه من ازدواج دومم بود

منم بخاطر همین حمایت هاش همه جوره حامی شم 

انشالا برای شما هم بهترینها اتفاق بیفته عزیزم 

خدایا شکرت ...