2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
اومدن بار آخر گفتن  ما کاری به عرف هیچ جا نداریم  همین قدر قبول میکنیم  بابای منم ...

خوب مهریه اصولش اینه طرف هرچقدرکه توانشه مهر کنه،مهریه عندالمطالبست و زن هرزمانی می تونه طلب کنه،بلانصبت اگه فاحشه هم باشه بازم مهریه بهش تعلق میگیره

همینجا بارها تاپیک زدن مثلا سالهاس کارت حقوقیم دست شوهرمه ولی گفتم منم نصف خونه بنامم باشه شوهرم قبو ...

اون دیگه از اعتماد بنفس پایین خانمه 

خانم شاغلی که از عهده مخارج زندگی برمیاد چرا باید از شوهرش بترسه که کارتش دست شوهرش باشه

انصافا دور بر من تمام خانومای شاغل  در خرج و مخارج کمک میکنن و تماما همسراشون قدردانن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجا بارها تاپیک زدن مثلا سالهاس کارت حقوقیم دست شوهرمه ولی گفتم منم نصف خونه بنامم باشه شوهرم قبو ...

اون دیگه از بی عرضگی زن بوده مثل مادرم 

واگرنه میتونی با یه مهریه معقول زندکی کنی

درامدتم برای خودت نگه دار

هر جا خواستی خرج خریدمشترک کنی دنگ بگیر

من مادرم سی سال کار کرد داد دست پدرم پدرم یه عالم چیز خرید هیچی به اسمش نکرد، بزرگ شدم وایستادم بابام کارتشو برگردوند، الان داره برای خودش جمع میکنه

اون دیگه از بی عرضگی زن بوده مثل مادرم  واگرنه میتونی با یه مهریه معقول زندکی کنی درامدتم برا ...

از گذشت و سادگی خانماس..فکر میکنن مثلا هوای شوهرشون داشته باشن و پول بدن و چیزی نخوان مرد شعورش میرسه که خوذش اینکاربکنه..غافل از اینکه مرد ایرانی غالبا نفهم تر و بیشعورتر مفت خورتراز این خرفاس

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ما رسممونه به عروس خونه دو دونگ هم میدن و سکه زیاد مهم نیس  یعنی دقیقا همه جا اینجا اینطوریه&n ...

چطور تو شهر شما پسرا همه قبل ازدواج میتونن خونه بخرن؟ مگه بعد چند سال کار کردن ازدواج می کنن؟ الان که حتی شهرستان هم خونه حداقل سه تومنه . حداقل ها 

اون دیگه از اعتماد بنفس پایین خانمه  خانم شاغلی که از عهده مخارج زندگی برمیاد چرا باید از شوهر ...

گذشت و زیاد صبوری سادگی خانماس فکر میکنن هرقدر هوای مردشون داشته باشن مردم متقابلا به حقشون احترام میذاره غافل از اینکه غالب مردا به شدت نمک نشناسن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

همین مهریه باعث میشه مرد یه ذره چشمش بترسه و فردا زن فوری بیرون نندازه . 

شوهرمن که خودش مرده این حرفو میزنه و میگه مهریه باید زیاد باشه ، وگرنه مردا.....

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

چطور تو شهر شما پسرا همه قبل ازدواج میتونن خونه بخرن؟ مگه بعد چند سال کار کردن ازدواج می کنن؟ ...

اکثرا پدرا به پسرشون حداقل یه زمین میدن

من از مردا دفاع کردم !!!!. خوبه میگین دختر عموتون هیچ مهریه ای نگرفتن .  همین نی نی سایت رو بخ ...

تو این شرایط جامعه خانم هرچقدر هم مستقل باشه آخرشم به هیچ جا نمی‌رسه باید مهریه باشه یا تصنیف اموال 

نه گفت طرف خانوادمم و رو حرف باباش حرف نمیزنه

شوهرمنم اومدنی گفتیم ۱۱۴ تا قبول نمکرد...داداشم گف قبول نمیکنی مثل مهمون چای و شیرینی ات رو بخور بروووو... بیچاره گفت نه قبول میکنم جایی نمیرم.