2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
پس زندگی این خانم چی؟جسمش  و روحش و وقتش رو میذاری پای یک مرد‌.بعد ارزش نداره بیش‌تر از ۳۰۰ میل ...

عمر و جوونی رو که فقط زن نمیذاره، هردوطرف با هم مایه میذارن بعدشم مگه قیمت میشه واسه عمر و جوونی گذاشت آخه این چه حرفیه؟! پشتوانه هم میتونه حقوق برابر باشه که خیلی برای ما زنها بیشتر از مهریه به درد میخوره! پشتوانه هر ارتباطی احترام و حمایته نه تعداد سکه ای که در نهایتم مجبوری میشیم ببخشیمش! اگه خانمها خودشون کار و درآمد و استقلال خودشون رو داشته باشن هیچ مردی نمیتونه بهشون آسیبی بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما نه با این پسر نه هیچ پسر دیگه ای فعلا ازدواج نکن چون به نظر میرسه اونقدر پختگی نداری که مس ...

۳۰۰ میلیون تومان وجه رایج مملکت یعنی هیچی 🤌🏽 نمیدونم دختر داری یا نه؟ ولی من بعنوان یک مادر  نظر شخصیم اینه که پاره ی تنم اگه بشینه خونه ی خودم تا آخر عمر و بخوره و بخوابه و از زندگیش بدون هیچ تشنجِ جدّی ای لذت ببره خیلی خوشحال تر میشم تا به ازدواج مردی دربیاد که ۳۰۰ میلیون تومن مهریه اش کرده!  این نظر شخصیه منه اگر نه شاید کسی دلش بخواد دخترش رو  فقط با یک شاخه نبات مهریه بده دست مردم. که به خودش مربوطه

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

چند تا مهریه گفتید مگه ؟؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اره معمولا مهریه خاهرهای خودشون بالاست

برای مقایسه از خواهریا دختراشون شروع نکنید.شما از داداش یا پسرتون شروع کنید که بره خواستگاری‌ یه فردی که نمیشناسین و اگر اعدادبالای مهریه رو ببنده آیا با همین منطق برخوردمیکنین نسبت به عروس پسر یاعروس داداشتون؟؟واگریدرصد‌دراینده زندگی طرف‌خوب درنیومد چی؟

عزیزم من تجربه دارم پدر شوهر با عروس بد باشه اصلا نمیشه اوضاع رو جمع کرد... این نشون میده خونه اونا ...

بله همینطوره غد هم هست میدونم کینه به دل گرفته.

خیلی خیلی مرد سالاره پدرش 

که حتی مادر پسره من ندیدم تا حالا حرف بزنه 

حرف شما درست ولی اینم در نظر بگیرید که خیلیا از خانوما جوونی و مال اموالشونو می زارن تو زندگی مشترک ...

اینجا دقیقا نقطه ای هست که بنظر من مشاوره گرفتن و امادگی قبل ازدواج بهمراه نشاخت کافی در کنار احساس دوست داشتن دوطرفه راهگشای این گره هاست

شما یا خودت داداش داری  یا پسر داری  که اینقدر بدون فکر قضاوت میکنی و برچسب عدم پختگی به ...

ناراحت نشید از کلمه ناپختگی گفتم مقصودم اهانت نبود، همه ی ما آدمها یه جاهایی پختگی لازم رو نداریم چون تجربه و تخصصش رو نداریم، شما دقت کن همین جوابی که به من دادی و برداشتت مبنی بر اینکه حتما برادر و پسر دارم که هیچ ربطی هم به صحبت من نداشت، خودش نشون میده هنوز جا داری صبر کنی سنت بالاتر بره بعد تصمیمهای سختی مثل ازدواج رو بگیری چون ازدواج بسیار مقوله ی حساس و پیچیده ایه!

عزیزم شما نه با این پسر نه هیچ پسر دیگه ای فعلا ازدواج نکن چون به نظر میرسه اونقدر پختگی نداری که مس ...

عزیزم این شرایطی ک گفتی برای خانم هست ...

اولا کم پیش میاد مهریه رو جیرینگی به خانم بدن مگر اینکه از ارث بدن

دوما بر فرض جیرینگی ۳۰۰ میلیون دادن از لحظه طلاق تا ازدواج بعدی خانم نمیتونه یه خونه برای خودش اجاره کنه و اجاره بده دیگه خورد و خوراک و پوشاک هیچی 

ثالثا اینکه میتونه خیلی محترمانه بگه عزیزم در توان من نیست نه اینکه فضا رو احساسی کنه بگه شما ب من اعتماد ندارید و این درحالیه ک اونا اعتماد ندارن...

همسر خود من جز همین افراد عاقل بود ک گفت من مهریه بالا نمیدم چون دین گردن من میشه و اگر نتونم بدم اون دنیا باید پاسخ بدم... اما همه این رفتارها با بی احترامی نبوده 

کامنت های استارتر رو بخونید میبینید ک سر مسائل دیگه هم پدر نامزدش اعتراض کرده و خساست داره

۳۰۰ میلیون تومان وجه رایج مملکت یعنی هیچی 🤌🏽 نمیدونم دختر داری یا نه؟ ولی من بعنوان یک مادر   ...

دقیقاً منم با حرفت موافقم 

من خودم هم دختر دارم هم پسر برا هر دوتاشون هم یه جور مهریه در نظر میگیرم 

یه جوری میگه سیصد میلیون انگار میگه سیصد میلیارد

اینا یا خودشون مرد هستن یا اینکه اصلا دختر ندارن فقط پسر دارن

حالا اگه از خودش میپرسیدی چقد مهریه ی خودته معلوم نیست 

اون مقدار طلا ب پول الان چقدر میشه ریالش ؟  بعد حق و حقوق اینا چی میگیرید ؟ طلاق زیاد نیست سمت ...

تقریبا معادل80گرم طلاست... نە نشنیدم حق طلاق بخوان خانوادە عروس... طلاق کە متاسفانە چندسال اخیر زیادشدە همە جا ولی نسبت بجاهای دیگە کمترە بازم 

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"