2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر واقعا بر اساس عرف خانواده و شهرتون یه چیز عجیب و غریب برای مهریه نخواستین و این بازی رو دراوردن ،بیخیالش شو 

از الان هر چی پدر و مادرش بگن تا همیشه همینه 

این اقا هنوز برای زن گرفتن بزرگ نشده 

مهریه با توجه به شرایط و قوانین کشور ما تنها برگ برنده زن هست ،

اگر مهریه نمی خوان ،حق طلاق بدن ،حق درس خوندن ،کار کردن ،نصف شدن اموال بعد از طلاق ،حضانت فرزند ...

این ها حق هایی هستن که در شرایط بدی که اونها بهش فکر می کنند و با مهریه بالا مخالفن( مثلا طلاق و تو بخواهی از پسرشون مهریه بگیری) شاید با بخشیدن مهریه ات بتونی بدست بیاری 

عزیزم شما نه با این پسر نه هیچ پسر دیگه ای فعلا ازدواج نکن چون به نظر میرسه اونقدر پختگی نداری که مس ...

پس زندگی این خانم چی؟جسمش  و روحش و وقتش رو میذاری پای یک مرد‌.بعد ارزش نداره بیش‌تر از ۳۰۰ میلیون خرجش کنه.حرفتون رو قبول ندارم.مهریه اعتبار و پشتوانه یک زنه

عزیزم شما نه با این پسر نه هیچ پسر دیگه ای فعلا ازدواج نکن چون به نظر میرسه اونقدر پختگی نداری که مس ...

شما یا خودت داداش داری 

یا پسر داری 

که اینقدر بدون فکر قضاوت میکنی و برچسب عدم پختگی به ادما میزنی 

میگم اینا عروس مفتی میخان 😂

همه از اول معلومه چی هستند. ما برای زن داداشم دویست سکه و نصف خونه دادیم که خونه ای هم اصلا نبود. تا بعد از عقد داداشم خونه خرید مامانم با تو سری بردش محضر و نصف خونه ی خانمش رو زد به اسمش. عاقل باش.هنوز هیچی نشده. اینا طمع‌کار و خسیسن. بعیده هیچ خرجی بکنم. بدبختا خودشون دارن اعلام می کنم ما چی هستیم، تو هم عاقل باش

عزیزم بستگی بە عرف شهرو منطقە داره..من ازشهرهای کردستانم،خواهرم ۲ماه قبل عقدکرد۱۱۰میلیون پول و ۱۹مثق ...

اون مقدار طلا ب پول الان چقدر میشه ریالش ؟ 

بعد حق و حقوق اینا چی میگیرید ؟ طلاق زیاد نیست سمت شما چون مهریه ها این شکلیه ؟

.

عزیزم بهش گفتم  منم نمیتونم حرفی بزنم  گفت باشه و لج کرد . واقعا من ندیده بودم پدر شوهر ...

عزیزم من تجربه دارم پدر شوهر با عروس بد باشه اصلا نمیشه اوضاع رو جمع کرد... این نشون میده خونه اونا مرد سالاری افسار گسیخته هست... اگر برگشتن و توافق کنی و ازدواج  دو ضرر ب خودت رسوندی 

یک ابهت پدرت رو زیر سوال بردی 

دو شوهرت تلافی تمام این مخالفتها رو با پدرت در میاره ک ثابت کنه از بابای تو قدرتش بیشتره و باز هم خودت له میشی هم پدرت !

اصلا دامادی که ب پدرزنش مخصوصا تو مراحل ابتدایی احترام نذاره قطعا شوهر خوبی هم نخواهد شد... برای همین رضایت پدر دختر از ارکان عقدنامه است

منم نیستم به پسرم گفتم همه شرایط طرف را می‌پذیرم بجز مهریه زیاد چرا باید پسرم را تو دردسر بندازم مهر ...

مهریه از قدیم بوده همینجوریشم بندی به لنگ پسرا نیست مهریه هم نزنن ک دیگه هیچی...

عزیزم اگر واقعا بر اساس عرف خانواده و شهرتون یه چیز عجیب و غریب برای مهریه نخواستین و این بازی رو در ...

تازه ما چیز زیادی نگفتیم نسبت به شهرمون .

حق و حقوق هم که اصلا نمیده

اشتباه میکنی 10 تا سکه الان امروزه روز چیزی نیست 

پول پیش یه خونه هم نمیشه ، مگه میشه آدم دخترشو با 10 تا سکه شوهر بده

حالا اومدیم یه روزی هم با هم نساختن اونوقت همون سیصد تومنی که تو میگی رو بهش بده اون دختر با این پول چیکار میتونه بکنه، مهریه پشتوانه ی زن و باید پشتوانه ی محکمی داشته باشه...