2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
منم نیستم به پسرم گفتم همه شرایط طرف را می‌پذیرم بجز مهریه زیاد چرا باید پسرم را تو دردسر بندازم مهر ...

بعضیا عرفشون هس مهریه بالا میندازن اگه کسی واقعا یکی رو بخواد با این چیزا مشکلی نداره 

بهتر که بهم خورده قیمت خروس و مرغ از ده تا سکه بیشتره .اینا اومدن کالا بی ارزشی مگه بخرن‌که مهریه کم میکنن،

شما کوتاه نیاین اگر بخوان و دوستت،داشته باشه قبول می‌کنه اگر هم نه که چیزی از دست ندادی .اونا اشتباه کردن و دختر خوب از دست دادن .برن بگردن دختر خوب پیدا نکنن،ارواح عمشون

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما تو تاپیک هات زدی یک ماه پیش خواستگار داری  الان میگی ده ماهه نامزدی  اسکل میکن ...

الان میاد میگه کاربری دست دو نفره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

عجب  قسمتتون نبوده  لیاقت شما نبوده  انشالله همسر ایده آل نصیبتون میشه

گلم به نظرم قیده اون خواستگارتو بزن چون اگه ۱ درصد شمارو با جونه دل میخواست حتما براش مهریه مهم نبود و ازدواج می‌کردید 

از الانم که داره میگه هر چی خانوادم بگه

خونواده پسر عمش هم شناسنامه و کارت ملی ومدارک ندارن

اونا هم کارت افغانی رفتن گرفتن واسه سکونت تو ایران

بعد از عقد هم پسره اصلا نمیرفت خونه دختره 

واسه جهاز هم هیچی واسه دختره نخریده بود

وپسره خونه و زندگیش با پدر و مادرش یکجا هستش

پارسال پسره توخواب سکته میکنه و نصف صورتش فلج

شده همین عید امسال عروسیشونو گرفتن و پسره واسه

صورتش تو عروسیش ماسک زده بوده 

و پسره به خاطر سکته دیگه کاری نیستش چون رو دست و

پای یه طرف از بدنش هم اثر گزاشته

خونوادهاشون اینارو مدام  با زور دعا طلسم  و اینجور چیزا

می خواستن به هم برسونن 

که آخر عاقبتشون اینجوری شد

ماهم موقع نامزدی انقد خبربردن اوردن خانوادم خیلی ناراحت شدن سرهمین مهریه من تعداد سکه برام خیلی اهمی ...

بله درسته 

اگه دخالت ها نبود 

مشکل بین دو نفر نبود .

مرد اگه بخاد همش به حرف خانوادش باشه

زندگی زندگی نمیشه

305میلیون میشه یه مرد باید بلا نسبت خر باشه که بخواد پرداخت کنه هزار جور کار میکنه تا مهریه رو ببخشه ...

بخدا ک تجارته خواهرگلم شوهرم بعده۳ماه ک اززندگی مشترک وعقدمون گذشته بود بزور وحیله منوبرد دفترخونه ومهرمو بهش بخشیدم ۱۰روزبعدم رفت تقاضای طلاق داد تو نگو تواین مدت دنبال نقشه برا طلاق بوده🙁والاهی توشک بودم میخندیدموهمزمان گریه میکردم شبا قبل خواب یه پتومیذاشتم جلودهنم وتامیتونستم بی صداجیغ میزدموگریه میکردم بعدخوابم میبرد صبا ک پامیشدم زیرپتوگریه میکرد از۶۸کیلوشدم۴۱کیلو بایه خودکشی نافرجام.بخدا پسرا دنبال تجارتن

چند دلیل باعث میشه ک منو ب مهمونیاشون دعوت کنن اینه ک مهربونم مودبم توووروخدا🥴
شما درست نخوندی خانواده عروس دو دونگ خونه میخواد برای مهریه 

فقط همین؟اگه اینه که اصلا نیازی به بحث و کل کل نیست و تموم کنن...چرا به خاطر یه آدم اشتباهی اذیت میکنه خودشو ...اول زندگی و دوران عشق و عاشقی اینن بعدا چی میشن...😐

مردی که از الان به این فکره  حتما به خودش شک داره . وگرنه اگه درست زندگی کنه . زن ازش نمیگیره ...

میدونی عزیزم از بسکه بعضی خانمها مهریه رو وسیله پول دراوردن کردن چشم خیلیا ترسیده اعتماد  افراد جامعه از همدیگه سلب شده ...اگه یک سر بری دادگاهها  میبینی چقدر درگیر مهریه ان ...بنظرم ده تا کمه اما صد تا هم زیاده اگه دوباره برگشت یه تعداد معقولی بینابین بگید که دو طرف راضی باشین