تمومش کن بزار بره دنبال یکی دیگه با ده تا کسی دختر نمیده یکیش خود من مگراینکه طرف خیلیخاص باشهتو فامیل ما یکی بوداین کارو کردپسراش رفتن بالای ۵۰ سال از بس مادره خود خواه بود دو تا پسر در پیتداشت هر جا میرفت همینو میگفتدو سه تا دختر خوب وخانم معرفی کردیم اخر دیدیم ابروی خودمون داره میره کنار کشیدیم هر چیزی عرفی داره
چون دوست،نداره و منافعش به دوس،داشتنش چربیده. ما زنا یکیو بخوایم قید،پدر و مادر و طایفه و آرزوهای خودمونم میزنیم ولی یه مرد اگه کسیو بخواد اون یه نفر بازم باید براش قید پدر و مادر و طایفه و ارزوهاشو بزنه تازه اونموقع به کلفتی مامانش قبولش میکنه . ببخشید لحنم تنده چون این تایپیک هارو میبینم حالم بد میشه خوب جواب نمیده آن نمیشه تو هم بیخیال شو . الان چرا باید پیگیرش باشی؟ باید دلخور میشدی باید تو آن نمیشدی باید تو قهر میکردی که جلوی خانواده سنگ رو یخ شدی. ما زنا عزت نفسمون رو کی و کجا کشتن که خبر نداریم؟
باردار نیستم برای هدفم برنامه ریزی کردم. زیاد اینجا نمیام . کاربر قدیمی ام . و اینکه .....خدا در دلهای شکسته است . امیدوارم خانومایی که به نوعی دلشون شکسته بهترین هارو تجربه کنن.
خانومی اولا مردی که به خاطر عدد مهریه نامزدی بهم بزنه یعنی حتما و حتما و حتما شما کامل دلچسب دلش نیستی، که اگه بودی دیدم که میگم هر مهریه ای که معقول بود و شما میگفتی تنهایی می پذیرفت، دوما این الان که داغ هست و باید لحظه شماری برای ازدواج بکنه از بابا و مامانش حساب میبره، فردا روزی که عروسی کنه و آتش عشقش فروکش کنه، فکر نکنم شما رو در زندگی به اندازه ی مبل خونش حساب کنه، الان ازدواج نکنی بهتره تا فردا با چشم گریان.......
وای یادم یه اوایل نامزدیمون افتاد خانواده همسرم پرو پرو میگفتن ۱۴ تا سکه من خیلی ناراحت شدم البته به شوهرم گفته بودن نه جلو من ولی من کوتاه نیومدم و ۴۰۰ تا گذاشتیم خوشحالم که کمتر نذاشتم مثلا ۳۱۳ هم کم بود از نظرم
ربطی به دوست داشتن نداره ،الان هیچ کس زیر بار مهریه متوسط همنمیره
دایی من رفت
می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟ در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر