2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
305میلیون میشه یه مرد باید بلا نسبت خر باشه که بخواد پرداخت کنه هزار جور کار میکنه تا مهریه رو ببخشه ...

چرا همه فکر میکنن مهریه فقط واسه وقت طلاقه؟

بعدخدانکرده  فوت مرد مهریه خانم از اموال آقا داده میشه

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
از ۱۱۴ سکه کمتر نگو دوست داشت بیاد جلو نداشت هم بره ببینم کیا قبول می کنن با ده سکه به نظر من کسی ده ...

تازه۱۱۴تا هم کمه😂الان همه رو ۳۰۰،۵۰۰مهر میکنن نه کمتر 

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ربطی به طلاق نداره مهریه حق زنه حتی اگه طلاق نگیرن هروقت مهریه بخواد باید بدن

بله اون خانم  که من ریپلای زدم صحبتشون برای  موقع طلاق بود

عندالمطالبه باشه که خانم  هروقت خواست باید پرداخت کنه

منم گفتم یکی از مواقع ضروری که مهریه مهمه اون موقع ست که خدانکرده زوج فوت کنه پشتوآن س برای زن.

نه گفت طرف خانوادمم و رو حرف باباش حرف نمیزنه

تمومش کن بزار بره دنبال یکی دیگه با ده تا کسی دختر نمیده یکیش خود من مگر‌اینکه طرف خیلی‌خاص باشه‌تو فامیل ما یکی بود‌این کارو کرد‌پسراش رفتن بالای ۵۰ سال از بس مادره خود خواه بود دو تا پسر در پیت‌داشت هر جا میرفت همینو میگفت‌دو سه تا دختر خوب وخانم معرفی کردیم اخر دیدیم ابروی خودمون داره میره کنار کشیدیم هر چیزی عرفی داره 

اون خانومی که‌میگه‌مهریه دخترم ۱۰سکه اس

زبونم لال فردا دامادش طوریش شد ۲۰۰تومن ودادن وبقیشو پدرشوهر مادرشوهرش خوردن میفهمه دنیا دست کیه

مگه مهریه فقط موقع طلاقه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
بله عزیزم . خیلی طرف خانوادشه  همه دارن بهشون میگن اشتباه میکنین ولی حرف حرف خودشونه

شما سراغش و نگیر بذار خودش بیاد جلو

خسیس ک هستن

طرف خانواده ش که هست

حرفم که حرف خودشونه

اذیت میشی بعدا

چون دوست،نداره و منافعش به دوس،داشتنش چربیده. ما زنا یکیو بخوایم قید،پدر و مادر و طایفه و آرزوهای خودمونم میزنیم ولی یه مرد اگه کسیو بخواد اون یه نفر بازم باید براش قید پدر و مادر و طایفه و ارزوهاشو بزنه تازه اونموقع به کلفتی مامانش قبولش میکنه . ببخشید لحنم تنده چون این تایپیک هارو میبینم حالم بد میشه خوب جواب نمیده آن نمیشه تو هم بیخیال شو . الان چرا باید پیگیرش باشی؟ باید دلخور میشدی باید تو آن نمیشدی باید تو قهر میکردی که جلوی خانواده سنگ رو یخ شدی. ما زنا عزت نفسمون رو کی و کجا کشتن که خبر نداریم؟ 

باردار نیستم برای هدفم برنامه ریزی کردم. زیاد اینجا نمیام . کاربر قدیمی ام . و اینکه .....خدا در دلهای شکسته است . امیدوارم خانومایی که به نوعی دلشون شکسته بهترین هارو تجربه کنن. 

خانومی اولا مردی که به خاطر عدد مهریه نامزدی بهم بزنه یعنی حتما و حتما و حتما شما کامل دلچسب دلش نیستی، که اگه بودی دیدم که میگم هر مهریه ای که معقول بود و شما میگفتی تنهایی می پذیرفت، دوما این الان که داغ هست و باید لحظه شماری برای ازدواج بکنه از بابا و مامانش حساب میبره، فردا روزی که عروسی کنه و آتش عشقش فروکش کنه، فکر نکنم شما رو در زندگی به اندازه ی مبل خونش حساب کنه، الان ازدواج نکنی بهتره تا فردا با چشم گریان.......

وای یادم یه اوایل نامزدیمون افتاد خانواده همسرم پرو پرو میگفتن ۱۴ تا سکه من خیلی ناراحت شدم البته به شوهرم گفته بودن نه جلو من ولی من کوتاه نیومدم و ۴۰۰ تا گذاشتیم خوشحالم که کمتر نذاشتم مثلا ۳۱۳ هم کم بود از نظرم 

من خیلی ساده ام و این انگار خوب نیست....

ربطی به دوست داشتن نداره ،الان هیچ کس زیر بار مهریه متوسط هم‌نمیره

دایی من رفت

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر