2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

خواستم بگم حق تنصیف اموال بجای مهریه بگیر. یادم اومد اینا مارمولک تر از این حرفان

از فردا هرچی بخره میزنه به نام ننه ش

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
نه خانواده ش مهریه خیلی کم میخواستن  ده تا

چون خودشم موافقه با پدر مادرش 

و نمیخواد مهریه زیاد بده 

و فک میکنه شما از موضعتون پایین میاین 

و از اینجا هم میتونی بفهمی کامل حرف گوش کنه پدر مادرشه 

و بیشتر با عقل تصمیم میگیره نه احساس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فکر کنم  . پریروز اتفاقی خانوادشو دیدم  گفتن با پدرت حرف بزن  گفتم کاری از دست ...

شما فقط گفتین حتما دو دونگ خونه؟ ینی قبول نمیکنید 114تا سکه باشه مثلاً ؟

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
هروقت خواستید میتونید درخواست مهریه کنید از کجا بیاره پول مفت بده برا پولی که صبح تا شب زحمت کشیده ه ...

ببخشید مگه زن کلفت مفته توی خونه مرد زحمت بکشه از صبح تا شب آخرش هم راحت طلاقش بده بدون هیچ پولی؟؟؟؟

عزیزم اگه مرد فوت کنه از اموال مرد مهریه به زن میرسه و خانواده مرد نباید مهریه رو بدن 

از سهم ارث شوهرش هم میتونه مهریه شو مطالبه کنه

مثلا زمینی که از پدرشوهرش به شوهرش ارث رسیده ، زن میتونه از این سهم ارث شوهرش ، تقاضای مهر هم بکنه

اینا فقط برای ما بدبخت و ندارن برای کس دیگه همچین حرکتی نمیزنن، من با یکی دوس بودم اومد خواستگاری گف ...

من نمیدونم بعضی دخترا مهره مار دارن .

که همه برا ما ندار میشن 

میدونی نه از اول باهاشون آدم راه میاد و توقع ازشون نداریم 

پرو میشن

برادر دامادمونه

لیاقتتو نداشته عزیزم

بهش فکر نکن دیگه

گذشته ها گذشته

واسه دوست منم دقیقا همین اتفاق افتاد و سر مهریه بهم خورد بعد رفت زن گرفت با مهریه بالا

یه بار دوستمو تو خیابون دیده بود بهش گفته بود خیلیییی مث سگ پشیمونم هر روز خودمو لعنت میکنم که چرا با تو ازدواج نکردم ای کاش زمان به عقب برمی‌گشت

یه وقت هایی قسمت نیس دیگه هر کاریش میکنی نمیشه که نمیشه

موافقم منم فکر میکردم خود پسر خونه داره و نمیخواد بزنه پدرش حق داره ک خونشو ب نام عروس نکنه ولی ا ...

کاش چیزی به اسم‌جهیزیه نبود که انقد خانواده دختر اذیت بشن  

نهایت حقارت بردن جهیزیه نداشتن حق طلاق  برای خانوماست 

کاش داماد با داشته خودش به خواست همسرش عمل کنه که استقلالشون حفظ بشه الان نداره برای بعدها تو عقدنامه شرط بنویسه 

جای خانواده عروس باشم یه مقدار پول  جهیزیه رو میدم خونه به خانواده پسرم میگم اوناهم کمک کنن تا خونه داربشن  نصف نصف به اسم هردو