الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه خسیس نیستن من خودم اصلا خسیس نیستم ولی اگر کسی دختر یا پسر منو دوس داشته باشه نباید دنبال پولشون باشه مهریه یه جور محبت مرد نسبت به زنش که باید پرداخت شه و باید در حد توان باشه در حدی که طرف بتونه تو صلح و دوستی به زنش بده نه ابزار
حرفتون رو قبول ندارم . آدمی که برای من زیر بار مهریه نرفت اونم ب خاطر حرفهای مادرش ، سر دختر بعدی هم ...
چون مورد شما اینجوری از آب دراومد نمیشه بگی همه اینجورین ،،،بحث اعتماده والا من هر کس و میبینم میگه نه خونه به نام زنم میزنم نه مهریه بالا ،،،حق هم دارن دور از جون شما ،دیگه هیچکس قابل پیش بینی نیست
وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من