2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاین ختم سی هزار استغفار 🌷🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 184 پست
گلم وقتى اسماشون يادم اومد برات پيام ميدم. 

باشه عزیزم 😘❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون مهربونم

همه شما خواهرای خوب منید حلال کنید اگه پستی را بی جواب میزارم عزیزم امشب حال روحی خوبی ندارم بخاطر استرس و فشار روانی تپش قلب و تنگی نفس دارم اجر همه شما با فاطمه زهرا 🌷💙💙

@mohanakhanom   @الماس1400   @مامان،مهدیار   @ناحيل_تبعه_مريخ   ...

میشه یه ختم بزارید برای من. اول برای ظهور امام زمان عج دعا کنند بعد برای دوتا بیمارمون الهی خیر ببینی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
@fatti900     @نوراحیل     @11aye     @شهرعجایب     ...

سلام عزیزم ممنون ک صدام کردین 

منم ۵۰۰ تا میخونم ان شاالله ک خدا از گناهام بگذره 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
@نازنین1372     @نازنیناینا     @الب     @آیسون1   &nbs ...

چشم با اینکه خیلی ختم دارم،چون دعوت کردید من۱۰۰تا میخونم.التماس دعا 

ممنون از دعوتتون  

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
میشه یه ختم بزارید برای من. اول برای ظهور امام زمان عج دعا کنند بعد برای دوتا بیمارمون الهی خیر ببین ...

بله گلم تاپيكش بزن خودم ميام دوستان دعوت ميكنم اگه اشكالى نداره تاپيكش فردا شب بزن. چه ختمى ميخواى باشه؟ 

شب هاى جمعه ختم شفا دارم اسمشون رو به ليست شفا اضافه ميكنم عزيزم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم ممنون ک صدام کردین  منم ۵۰۰ تا میخونم ان شاالله ک خدا از گناهام بگذره

گل نازنينم ممنون كه دعوت رو پذيرفتى. 

الهى همه ى اذكار نورى باشه  سبب روشنايى دلت و راه زندگيت بشه. 

چشم با اینکه خیلی ختم دارم،چون دعوت کردید من۱۰۰تا میخونم.التماس دعا  ممنون از دعوتتون   & ...

ممنون عزيزم كه دعوت رو پذيرفتى عزيزم براى استارتر محترم خيلى دعا كن فردا داداگاه دارن. 

الهى نور اميد و ايمان هميشه در دلت روشن باشه. 

گل نازنينم ممنون كه دعوت رو پذيرفتى.  الهى همه ى اذكار نورى باشه  سبب روشنايى دلت و ...

ممنون دوست مهربونم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

@بيت_النور  

@مهفادی  

@مامانمهرادم92402  

@ملکهباران  

@ghamgintarin1234  

سلام عزيزم اگه براتون امكان داره در ختم سى هزار استغفار  

"استغفرالله ربى و اتوب اليه" دوستمون شركت كنيد 

الهى گره هاى استارتر عزيز و همه ى شما دوستان به لطف خدا و بركت  اين ذكر عظيم باز بشه. 

اگر ممكنه دوستانتون هم دعوت كنيد كه از اين سفره ى پر خير بهره ببرن. ده روز فرصت داره