2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاین ختم سی هزار استغفار 🌷🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 184 پست
سلام عزیزم ممنونم اگه لطف کنید تا فردا ظهر یک دنیا ممنون میشم

گلم ده روز براى ختم فرصت بذار كه دوستان راحت تر بردارن چون از فردا خيلى ها خودشون چله دارن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم ممنونم اگه لطف کنید تا فردا ظهر یک دنیا ممنون میشم

باشه عزیزم. انشالله حاجت روا بشی دلمونو شاد‌ کنی 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم ده روز براى ختم فرصت بذار كه دوستان راحت تر بردارن چون از فردا خيلى ها خودشون چله دارن. 

باشه عزیزم دست گل شما هم درد نکنه بابت زحماتتون اجرتون با فاطمه زهرا . از این جهت گفتم که فردا دادگاه مهمی داریم ولی حق با شماست زمان بیشتری نیاز هست قربون مهربونیت💙💙🥰🌷

باشه عزیزم دست گل شما هم درد نکنه بابت زحماتتون اجرتون با فاطمه زهرا . از این جهت گفتم که فردا دادگا ...

گلم براى دادگاهتون مطمئناً اين ختم اثر داره از امشب ان شاءالله خير و بركتشتو زندگيتون ميبينى. 

گلم براى دادگاهتون مطمئناً اين ختم اثر داره از امشب ان شاءالله خير و بركتشتو زندگيتون ميبينى.&n ...

عزیزم کسی دیگه ای نیست تگ کنم ؟؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

گلم براى دادگاهتون مطمئناً اين ختم اثر داره از امشب ان شاءالله خير و بركتشتو زندگيتون ميبينى.&n ...

الهی آمین من به پاکی دل شما و بقیه دوستای گلم ایمان دارم خدا شما را برای خانوادتون حفظ کنه عزیزم و بهترینها نصیب شما و خانوادتون بشه 💙

الهی آمین من به پاکی دل شما و بقیه دوستای گلم ایمان دارم خدا شما را برای خانوادتون حفظ کنه عزیزم و ب ...

ممنون مهربونم