2777
2789
عنوان

به کمک نیاز دارم...

163 بازدید | 15 پست

سلام.دختری ۲۲ ساله هستم با پسری ۳۱ ساله،دو ساله عقدم. بخاطر شرایط خانوادش نتونستیم سرخونه زندگیمون بریم چون کمکی نمیکنن. تو این مدت خانوادش خیلی اذیتم کردن ک استانه تحملم زیرصفر شده.... پدر همسرم گویا قبلا خانومشو کتک میزده و عصبی بوده و هست... ما همیشه باهم خوب بودیم.و خیلی صبوری کردم با خانوادش.که ابرو نزاشتن برای من جلو فامیلای خودمو خودشون.چیزایی که در شان من نیست میشنوم ازشون.

گذاشتیمشون کنار .شاید چند ماه بگذره و یبار بریم خونشون اونم برای بیست دقیقه یک ساعت....

تقریبا چند ماهیی میشه که سر چیزایی که باهم بحثمون میشه همسرم فحاشی میکنه و سه باری هم دست روم بلند کرده. منم کلمات ناپسندی بهش گفتم منتها قبول نمیکنه که فحاشی رو شروع کرده و ب من هردفعه میگه تو عصبی بودی و بد حرف زدی درصورتی که من کلمات رکیکی استفاده نکردم.خودمون همو انتخاب کردیم.من دوسش دارم و تمام و کمال خودمو دراختیارش گذاشتم.خانوادش تا الان هیچ کمکی نکردنو نمیکنن و پدر و مادرم حمایتش میکننه و راه جلوش میزارن که زودتر بریم خونمون.منتها پول زیادی نداریم ک رهن کنیم خونه تو تهران.....

کمکم کنین برای بهبود زندگیم....واقعا ب مشکل بزرگی برخوردم.کاراش حرفاش نمیخوره ب هم.بیشتر اوقات واقعا مث پرنسسا باهام رفتار میکنه ی موقع ها فحاشی میکنه.منم نمیتونم چیزی نگم خب وقتی داره فحشم میده...

از لحاظ جنسی من تامینش کردم.کمبود محبت از جانب خانوادش داره اونم کنارش بودم تا الان.

شدم ی دختر ۲۲ساله ی پیر ک موهاش روز ب روز داره سفید میشه.ارزوی اینو داره لباس عروس بپوشه.

هر اهنگ شاد یا غمگین،فیلم شاد یا غمگین ،حرف،هرررچیزی منو به گریه میندازه.

عزیزم به عنوان یک روانشناس بهت میگم که برو حتما مشاوره...

گرچه مشاوره پیش از ازدواج رو قبل از رسمی شدن باید می‌رفتین..

حالا هم ایرادی نداره..برو..کمکت میکنند.

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دعوا و بحث ک بین همه زن و شوهرا هست...ولی دست بلند کردن اصلا درست نیست اونم وقتی ک هنوز سر خونه زندگیتون نرفتید،در این رابطه خیلی جدی باهاش حرف بزن...و اینکه اگه دوست بودید خب چرا نذاشتید پولش برای رهن خونه جور شه بعد عقد کنید؟

مشاوره بگیر ، از اون خانواده چیزی بهت نمیرسه توقع نداشته باشی کمتر حرص میخوری ، بجز قسمت فحاشی کل خصوصیات شوهر من بود ، ادم خوبیه ولی هیچ تقصیری رو گردن نمیگیره ،خانوادشم همینن

خب دعوا و بحث ک بین همه زن و شوهرا هست...ولی دست بلند کردن اصلا درست نیست اونم وقتی ک هنوز سر خونه ز ...

باهاش صحبت کردم چندباره که جدی صحبت کردم گفتم اگه واقعا میخوای اینجوری ادامهبدی،جدامیشم ازت منتها میگه طلاقت نمیدم و فلان و بیسار بعد ،بعده یکی دوساعت بعد میاد میگه نشستم فکر کردم درست میکنم خودمو 

ولی روز از نو روزی از نو

مشاوره بگیر ، از اون خانواده چیزی بهت نمیرسه توقع نداشته باشی کمتر حرص میخوری ، بجز قسمت فحاشی کل خص ...

تو این دوساله همه چیو خودمون گرفتیم.از چیزای کوچیک تا بزرگ.

توی مناسبتا،تولدم،یا شب یلدا یا تموم مناسبتایی که این رسمه خانواده ایرانی بوده که عیدیی چیزی ب عروس بدن ولی هیچی ب هیچی.سر عقدم ی نیم ست داده ک فقط زنجیرش طلاس بقیه چیزاش پلاستیکه ک همون زنجیرشم طلا نبود خیلی بهتر بود.هل پوک هم نرسیده به من.

ایشالا به مرور زمان همه چیز درست شه  منم خانواده همسرم حمایتمون نکردن و همچنان عقدیم

خیلی خیلی سخته.حرف بزنن و توهین کنن 

مامانش خیلییی ب خودش میرسه انگار ک اون نو عروسه.بابت مراسم عقدم رفتیم ارایشگاه پکیج میلیونیو گفت گرونه .خونمون شرقه.رفتم تو غرب ارایشگاه پیدا کردم ۵۰۰ تومن .خودم زیرابرومو شیو ...همه رو کردم فقط ی ارایش خیلی کم و موهامم فر کردن...

بعد براخودش کیفشو بکنه و بگن بخندن انگار ن انگار پسری دارن و تازه زنش دادن.

بنظرم خانواده اش که افتضاحن هیچ خوبی ازشون نمیرسه فقط شرشون کم شوهرتم اراده ضعیفی داره وبزرگ شده همون خونواده است فک کنم دوسشم داری که اینقد براش مایه میذاری زیاد برا ازدواج عجله نکن شاید تصمیم های بهتری گرفتی