2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم با این شرایط؟

371 بازدید | 46 پست

بچه ها من چون خیلی عجولم خیلی خیلی زودتراز موعد بی بی چک زدم  اول یه بی بی چک  روژان زدم منفی شد دوتا مدیکور زدم هاله داشت دوباره یه روژان منفی

امروز هم یه روژان  با اولین ادرارم هاله شد بعدش  یه روژان منفی. خیلی گیج شدم بین امیدواری ونا امیدی دارم دستو پا میزنم 😥

امیدم به خودته خداجون

😂😂😂😂 ازمابش بدع خب

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم 😂بعدشم خیلی زوده یه هفته مونده 😥

من الان ۱۶ روز از پریم گذشته و نشودم تو این ۱۶ روز ۲ بار بیبی پک مدیکور زدم هر دوبارش منفی شد ولی همه علائم بارداری رو دارم😑

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
بتا بعد ۱۴ روز در ادرار و بعد ۱۲ روز در خون مثبت میشه . فعلا زوده .

اوهوم فعلا که هی در حال امیدواری وناامیدی ام معلوم نیست کدوم درسته.من قبلا بی بی چک میزدم منفی میشد بدون هیچ خطی .اما اولین باری که میبینم همچین چیزی واسه خودم

امیدم به خودته خداجون
کدوم روز اقدام کردی ..علائمی دارین

من یه هفته یه روز در میون .علائم که زیر دلم یه حالتیه .سینه هامم کمی درد میکنه .قبلا در نمیگرفت این ماه درد گرفت همین علائم خاصی ندارم

امیدم به خودته خداجون