2777
2789
من دو هفته پیش . بیمارستان نور پیش دکتر هومن بهرمندی عمل کردم فوق تخصص قرنیه هست  و چشمای من ...

عزیزم هزینه عمل شما چقد شد؟!

نزدیک بین بودین؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استیگ مات چشم چپ ۵ راست 3  ۲۵ عمل  ۱ تمن ویزیت عکس فلان اینا  ۵۰۰ هزینه اولیه دارو ...

ممنون جواب دادین گلم

بعد چند وقت قبلش باید نوبت زد؟!

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

ممنون جواب دادین گلم بعد چند وقت قبلش باید نوبت زد؟!

والله من از اهواز بدون نوبت مستقیم رفتم 

معاینه اینا سه ساعت زمان برد دکتر تا دید گفت پس فردا بیا عمل همین راحتی 

کلا قبلش نوبت نمیدن بایدحضوری رفت

بهترین و تخصصی ترین بیمارستان ایرانه!  کلا ۵۰ تا دکتر داره!  همونجا ویزیت معاینه عکس بین ...

مرسی عزیزم. لطف کردی جواب دادی☺

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

والله من از اهواز بدون نوبت مستقیم رفتم  معاینه اینا سه ساعت زمان برد دکتر تا دید گفت پس فردا ...

اها ممنون گلم من خوزستانم بخاطر همین فکر کردم زمان میبره تا نوبت بدن

شما انجام دادید؟؟ 

آره من شش هفت ماه پیش انجام دادم و تا یکماه که نور ها پخش بودند برام بعد کم کم درست شد

قطره هاتون را به موقع استفاده میکنید؟

گاهی پیش میاد که درجه چشم صفر نشده باشه.احتمال اونم در نظر بگیرید

کلا۶ ماه برا بعضی ها ۱ سال طول میکشه چشم بینایی کامل پیدا کنه .منم اول لیزر چشم کردم ترسیدم چون هم سایه بینی 

.دوبینی .نزدیک بین خراب ...ولی به مرور خوب شد الان ۶ ماه شده .ولی در کل عمل راحتی اصلا نیست.هر کی با عینک راحته بهتر انجام نده ...من نمیدونستم وگرنه عمرا میرفتم...چی کاری چشم سالم ببری عمل کنی ...

من دو هفته پیش . بیمارستان نور پیش دکتر هومن بهرمندی عمل کردم فوق تخصص قرنیه هست  و چشمای من ...

سلام

من از دکتر هومن بهرمند وقت گرفتم برا عمل

شما راضی هستید

خدایا بخواه که به خواسته هام برسم  
سلاممن از دکتر هومن بهرمند وقت گرفتم برا عملشما راضی هستید

سلام دوست عزیز.شما با دکتر بهره مندی عمل انجام دادین؟راضی هستید؟

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!