من دو هفته پیش . بیمارستان نور پیش دکتر هومن بهرمندی عمل کردم فوق تخصص قرنیه هست و چشمای من ...
عزیزم هزینه عمل شما چقد شد؟!
نزدیک بین بودین؟
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استیگ مات چشم چپ ۵ راست 3 ۲۵ عمل ۱ تمن ویزیت عکس فلان اینا ۵۰۰ هزینه اولیه دارو ...
ممنون جواب دادین گلم
بعد چند وقت قبلش باید نوبت زد؟!
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
والله من از اهواز بدون نوبت مستقیم رفتم معاینه اینا سه ساعت زمان برد دکتر تا دید گفت پس فردا ...
اها ممنون گلم من خوزستانم بخاطر همین فکر کردم زمان میبره تا نوبت بدن
کلا۶ ماه برا بعضی ها ۱ سال طول میکشه چشم بینایی کامل پیدا کنه .منم اول لیزر چشم کردم ترسیدم چون هم سایه بینی
.دوبینی .نزدیک بین خراب ...ولی به مرور خوب شد الان ۶ ماه شده .ولی در کل عمل راحتی اصلا نیست.هر کی با عینک راحته بهتر انجام نده ...من نمیدونستم وگرنه عمرا میرفتم...چی کاری چشم سالم ببری عمل کنی ...