2777
2789
عنوان

یه سوال زنونه خواهشا مسخره م نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 87 پست
نه بابا گلم اصلا متوجه نمیشه چون چیزی نیست یه نخ گلم چی مشخص بشه ولی ببین دستگاه چند ساله میگیری و ج ...

اخه من از چند نفر فهمیدم نمیدونم ممکنه نخ رو مردا ببینن یا نمدونم ب بدنشون میخوره و این حرفا و خیلی ترسیدم ک عه نزارم میفهمه پس

خداجون عاشقتم...شکرت بامعرفت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟خیلی خیلی عذرمیخام اینطوری میپرسم ینی اون دستگاهه ب بدن مرد نمیخوره ک حسش کنه موقع نزدیکی

نه بابا اون کجا اون کجا خودت هم متوجه نیستی 

زندگی باور میخواهد از جنس امید

حالا یه نصیحت دوستانه کنم نمیگی فاز نصیحت برداشته اولا بگم من خودم سی و دو سالم دوما بگم تک فرزند بودم و فرزندم تک ولی اشتباه بهترین سن یکی دیگه بیار بعد بزار دستگاه بزار تو کوچیکی خودشون بزرگ می‌شوند و راحت میشی بعد تک فرزندی خیلی بده

سه سالشه عزیزم

چرا امپول نمیزنی ؟

کاندوم خوب نیست همون بهتر ک دوس نداره 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

مامانم چندسال پیش رف ایودی گذاشت باخیال راحت فکر کرددیگ حامله نمیشه چتدوقت بعدش پریودیش عقب افتاد حا ...

مامانت چقد بد شانس بوده😂😂😂

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم